Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz’dan Mansur Yavaş’ı hedef alan paylaşımlara tepki

Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz’dan Mansur Yavaş’ı hedef alan paylaşımlara tepki
18 Mayıs 2020 22:37
714

AHA.Müzisyen Gökhan Özoğuz, sosyal medya üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan söylemlere tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz’dan Mansur Yavaş’ı hedef alan paylaşımlara tepki
Athena grubunun solisti müzisyen Gökhan Özoğuz, Hacı Bayram-ı Veli Türbesi önündeki görüntülere ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş’ın hedef alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş’ın özveri ile görev yaptığını belirten Özoğuz, “Sahte hesaplardan oluşan hayalet kitleyle gündem yapmışlar, Mansur Yavaş istifa diye! Özveri ile çalışan birine bu iftirayı atanlar, ancak Vatan haini olabilirler. Kötü kokuyorsunuz kötü. İçiniz, niyetiniz kötü” dedi.

Gökhan Özoğuz Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu;

“Sizi tüm Türkiye biliyor @mansuryavas06 bey muhattab alınacak tipler değil. Her zamanki iftiralar işte İnsanın böyle acınacak duruma düşmesi, Müslüman olup yalan,İftira, her türlü düzenbazlığı yapıyor olması ne kadar zor bir durum. Allah ıslah etsin #mansuryavaşülkeninonurudur ”

Sizi tüm Türkiye biliyor @mansuryavas06 bey muhattab alınacak tipler değil.
Her zamanki iftiralar işte
İnsanın böyle acınacak duruma düşmesi, Müslüman olup yalan,İftira, her türlü düzenbazlığı yapıyor olması ne kadar zor bir durum
Allah ıslah etsin#mansuryavaşülkeninonurudur https://t.co/HGCI9CieeK

— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) May 17, 2020
“Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Hangi yüzle, hangi gerekçeyle istifa etsin @mansuryavas06 bey?

Bir yazında hepberaber görelim neymiş? #mansuryavasyalnızdeğildir yazmak bile istemedim sanki ifitraya ortak oluyormuş gibi mağdurmuş gibi #mansuryavaşülkeninonurudur”

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Hangi yüzle, hangi gerekçeyle istifa etsin @mansuryavas06 bey?
Bir yazında hepberaber görelim neymiş?#mansuryavasyalnızdeğildir yazmak bile istemedim sanki ifitraya ortak oluyormuş gibi mağdurmuş gibi#mansuryavaşülkeninonurudur

— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) May 17, 2020
“SAHTE hesaplardan oluşan HAYALET kitleyle gündem yapmışlar @mansuryavas06 istifa diye! Özveri ile çalışan birine bu iftirayı atanlar, ancak Vatanhaini olabilirler. Kötü kokuyorsunuz kötü. İçiniz, niyetiniz kötü. #mansuryavaşülkeninonurudur #MansurYavasYalnızDeğildir”

SAHTE hesaplardan oluşan HAYALET kitleyle gündem yapmışlar @mansuryavas06 istifa diye!

Özveri ile çalışan birine bu iftirayı atanlar, ancak Vatanhaini olabilirler.

Kötü kokuyorsunuz kötü.
İçiniz, niyetiniz kötü.#mansuryavaşülkeninonurudur #MansurYavasYalnızDeğildir

— Gökhan Özoğuz (@gokhanozoguz) May 17, 2020

Cumhuriyet Gazetesi

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.