Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Çukurova Isı, ISH Fuarı’nda Isıtma Sektörüne Yön Veren Teknolojilerini Tanıttı

Çukurova Isı, ISH Fuarı’nda Isıtma Sektörüne Yön Veren Teknolojilerini Tanıttı
24 Mart 2023 14:07
172

HABERMAX.Isıtma sektörünün lideri Çukurova Isı, işletmelere ve endüstriyel tesislere yüksek verimlilik ve konfor sunan elektrikli ve radyant ısıtma çözümleri ile dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı ISH 2023’te yer aldı.

Çukurova Isı, 13 – 17 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ISH Frankfurt Fuarı’na katıldı. HVAC sektörünün buluşma noktası olarak konumlanan fuarda yeni nesil radyant ve elektrikli ısıtma çözümleriyle fark yaratan şirket, ziyaretçilerden tam not aldı.

Beş gün süren fuar boyunca; Goldsun elektrikli ısıtıcıları, Goldun seramik plakalı radyant cihazları, Blackheat ve Silversun markalı borulu tip radyant ısıtıcıları ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ecodesign Direktifi’ne (ErP) uygun olarak geliştirildi

Çukurova Isı, daha önce ithal ettiği; ancak 2023 yılının Ocak ayından itibaren kendi teknolojisiyle Gebze fabrikasında üretmeye başladığı Goldsun CPH seramik plakalı radyant ısıcıları da ilk kez ISH Frankfurt Fuarı’nda sergiledi.

Avrupa Komisyonu’nun enerji verimliliğini arttırma ve karbon emisyonlarını azaltma hedefleri doğrultusundahazırlanan Ecodesign Direktifi’ne (ErP) uygun olarak geliştirilen Goldsun CPH seramik plakalı radyant ısıcılar, düşük emisyon değerleri ile sınıfının en çevreci teknolojisi olarak tanımlanıyor.

Fuarın ilgi odağı olan Goldsun CPH, ısıtmanın güç olduğu; yüksek, büyük ve izolasyonu olmayan işletmelerde, lokal (bölgesel) ve spot (noktasal) ısıtma özelliği ile ısıtma giderlerinden yüzde 70’lere varan oranlarda tasarruf sağlıyor. Doğalgaz veya LPG ile çalışma imkânına sahip olan Goldsun CPH, enerjiden tasarruf etme ve maliyeti en aza indirmenin yanı sıra kalite, performans ve konfor gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Isıtmada yüzde 94,6’lara varan yanma verimi sağlıyor

Fuarda sergilenen bir diğer teknoloji ise Blackheat borulu radyant ısıtma sistemleri oldu. Çukurova Isı’nın 30 yılı aşkın bir süre distribütörü olduğu Amerikan Roberts Gordon LLC firması ile 2021 yılının son çeyreğinde imzaladığı lisans anlaşması ile Türkiye’de üretmeye başladığı Blackheat borulu radyant ısıtma sistemleri de sağladığı yüksek verimlilik değerleriyle ziyaretçilerden tam not aldı. Çukurova Isı’nın Türkiye’de üretip;AB ülkelerine, İngiltere’ye ve Türkiye’nin çevresindeki ülkelere ihraç ettiğiBlackheat borulu radyant ısıtma sistemleri, ısıtmada yüzde 94,6’lara varan yanma verimi sağlayarak, işletmelerin ve endüstriyel tesislerin ısıtmasında yüzde 50’lere varan oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor.

Hızlı, konforlu ve yüzde 40 daha tasarruflu

Fuarda yer alan Goldsun Elite serisi seramik plakalı radyant ısıtıcılar da ziyaretçilerden tam not aldı. Başta cafe ve restoranlar olmak üzere farklı sektörlerdeki birçok işletmenin açık alanlarını; hızlı, konforlu ve yüzde 40 daha tasarruflu bir şekilde ısıtan Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcılar, 600 derece sıcaklığa dayanıklı dış kasası ile açık alanlarda uzun yıllar kullanım avantajı da sunuyor.

Mekânın ihtiyacına göre dizayn ediliyor

Çukurova Isı’nın kaliteli ve özgün tasarım anlayışı ile açık alan ısıtmasında konfor ve tasarrufu bir arada sunmak amacıyla geliştirdiği Silversun Evo borulu radyant ısıtıcıları da fuarın öne çıkan ürünleri arasında yerini aldı. Rüzgârdan etkilenmeyen Silversun Evo borulu radyant ısıtıcılar, uzaktan kumanda veya programlanabilir kontrol panosu kullanılarak, ihtiyaca uygun şekilde ayrı ayrı çalıştırılabiliyor. Silversun Evo borulu radyant ısıtıcılar, borulardan çıkan ışınların yüzde 99’unun cisimlere yönlendirerek, daha verimli ve yoğun ısıtma sağlıyor. Cihazın bu özelliği onu piyasadaki borulu radyant ısıtıcılardan ayırıyor. Ayrıca ısıtıcılar, mekânın ihtiyacına göre dizayn edilebiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.