Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’tan STK’la çağrı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’tan STK’la çağrı
30 Haziran 2019 11:29 | Son Güncellenme: 15 Haziran 2022 11:37
521

HABERMAX.Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Serhan Yıldız ve dernek üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. İş dünyasının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yavaş, Sivil Toplum Örgütleri’ne çağrı yaparak, “Ankara için birlikte çalışalım” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

Başkent’te altyapıdan üstyapıya kadar birçok projede ortak akılla çalışmak istediklerini belirten Başkan Yavaş “Sivil Toplum Kuruluşlarının fikirlerini önemsiyoruz. Çeşitli konularda farklı görüşlere ait fikirleri olanları bir araya getiriyoruz, istiyoruz ki bize yol göstersinler, biz de yapalım. Böylece kentin bir sorununu aşmış olalım” diye konuştu.  

         Kent yönetiminde STK’larla iş birliği yapmanın önemine dikkat çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Şehrimizde birçok konuda gönüllü olmak isteyen, fikirlerini bizlerle paylaşmak isteyen çok sayıda insan olduğuna inanıyoruz. Bu potansiyeli karşılıklı kullanarak, birlikte hareket etmek istiyoruz. Bunun için de sizlerin bir araya gelerek kurduğu kuruluşlara ihtiyacımız var. Sizlerden her konuda yardım isteyeceğiz. Ben yaptım oldu anlayışımız yok” dedi.

Katılımcı bir belediye anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Yavaş, “Geçmiş dönemlere ait örneklerden yola çıkarak, önemli yatırımlarla ilgili kendim karar almak istemiyorum. Bu tür konuları halka açacağız” dedi.

ETİMESGUT’UN ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLECEK

         Son dönemde Etimesgut’ta yaşanan su taşkınlarıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Başkan Yavaş, ilçede altyapı sorununu çözeceklerini söyledi ve şöyle konuştu:

“Kendi evimin su bastığını düşünüyorum. Ne hale gelir insan. Bu empatiyi yaptığınız zaman, yaşanan sorunu gidermek zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Etimesgut’a gittim ve orada 4. kez böyle bir felaketin yaşandığını öğrendim. Burası için bu yaz ihaleye çıkacağız. Kaç paraya mal olursa olsun bir daha burasını sel basmayacak. İklim koşullarına bağlı olarak bu tür yağışlar devam edecek ama biz de altyapıyı güçlendirerek karşı koymaya çalışacağız.”

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.