Dolar 32,3786
Euro 34,7155
Altın 2.428,38
BİST 9.988,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Covit19 salgını Genelevi kapısına kilit vurdu

Covit19 salgını Genelevi kapısına kilit vurdu
17 Kasım 2020 01:24
1.244

AHA.Çorum genelevi valiliğin aldığı karar ile kapatıldı. Belediye yetkilileri, genelevin binasının çürük olması ve taşınacak yer sorunu da bulunduğundan tamamen kapatılmasına karar verildiğini açıkladı.
ÇORUM – Korona virüsü tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapatılan Çorum genelevinin tamamen kapatılması kararı alındı.

Daha önce Aşağı Sanayi Sitesindeki Çorum Tarım İl Müdürlüğü yanında faaliyet gösteren Çorum genelevi, o yıllarda şehrin içerisinde kaldığı gerekçesiyle bugünkü Çorum Terminali karşısında bulunan bölgeye taşınmıştı.

Yaklaşık yüz yıllık olan genelevin işletmeciliği Çorum Valiliği tarafından yapılırken, mevcut arazisi ise Çorum Belediyesi’ne aitti.

Çorum Belediyesi yetkilileri, pandemi sürecinde geçici olarak kapatılan genelevinin bundan sonra hiç açılmamasına karar verildiği söyletdi. Yetkililer, mevcut genelevi binasının çürük raporu ve yine taşınacak yer sorunu olması nedenleriyle kapatılmasına karar verildiğini ifade ettiler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.