Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Çocuk Parkından eser kalmadı: Hayvanlar otluyor, alkolcüler mesken tutmuş

Çocuk Parkından eser kalmadı: Hayvanlar otluyor, alkolcüler mesken tutmuş
17 Kasım 2020 14:18 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2020 21:09
515

AHA.İstanbul’un Şile ilçesi sınırları içerisinde bulunan Pot Deresi olarak bilinen çocuk parkı kaderine terk edilmiş bir durumda.
Mahalle halkı bu durumdan şikayetçi, nedeni ise parkın alkol içenlerin ve balicilerin uğrak yeri olması.

Parkın bu hale gelmesinden tedirgin olan vatandaşlar, “Çocuklarımızı korkudan parka götüremiyoruz. Daha önce burada güvenlik vardı, içimiz rahattı. Şimdi yanından geçerken bile korkuyoruz.” diyerek isyan ettiler.

Şile’nin Kumbaba ilçesindeki Pot Deresi Parkı, hayvanlara ve alkollü kişilere terk edilmiş durumda. Daha önce vatandaşların huzur içinde ailece vakit geçirdikleri park şimdilerde güvenlik olmaması sebebiyle sahipsiz durumda kaldı.

Bir vatandaş, “Bu parkta İBB güvenliği daha önceden görev yapıyordu. Ancak seçim sonrası güvenlikler buradan çekildi. Vatandaş olarak bu konuda Şile Belediyesi yetkililerine, beyaz masaya ve elektronik yoldan bir çok kuruma güvenlik talebinde bulunduk. Bu çocuk parkına yetkililerin derhal sahip çıkmasını istiyoruz.” diyerek serzenişte bulundu.

Paylaşın:
ETİKETLER: , , ,
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.