Dolar 32,2797
Euro 34,9871
Altın 2.458,49
BİST 10.139,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

ÇOCUK OSCAR TÖRENi ÇOCUKLAR İÇİN HEM TATİL HEM MÜZİKAL WORKSHOPLAR RIXOS’TA

ÇOCUK OSCAR TÖRENi ÇOCUKLAR İÇİN HEM TATİL HEM MÜZİKAL WORKSHOPLAR RIXOS’TA
29 Ağustos 2023 09:43
113
HABERMAX.1-31 Ağustos tarihleri arasında, Rixos Otel ve Act Yourself iş birliği ile gerçekleştirilen müzikal workshoplar, çocukların sanatla iç içe tatil geçirmesini sağlıyor. Otele aileleri ile birlikte tatile gelen 6-16 yaş arasındaki çocukların katılımı ve ünlü oyuncuların eğitmenliğinde gerçekleştirilen workshoplar, muhteşem bir Oscar Ödül Töreni ile final yapacak.
Act Yourself’in okul sonrası programı olan Summer Act & Art,Seda Yılmaz, Rixos Sungate ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında 6-16 yaş arası çocuklara ünlü oyuncularla birlikte 1 hafta boyunca müzikal workshop eğitimleri devam ediyor. Haftanın sonunda ise düzenlenen Rixos Talented Oscar Award gala gecesi ile tüm genç sanatçılar kendilerini Hollywood yıldızları gibi hissedecek ve ödüllerine kavuşuyorlar. Program genç sanatçıların kendilerine daha fazla güven duymalarını sağlamalarını, konsantrasyonlarını geliştirmelerini ve gerçekten istediklerinde neler başarabilecekleri konusunda bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
OSCAR TÖRENİ DÜZENLENİP, ROL ALAN ÇOCUKLARA ÖDÜLLERİ VERİLECEK
Müzikalin eğitimleri ünlü oyuncular tarafından veriliyor. Batur: “Bu workshop eğitimlerini  eğitim kadromuz var, onların zamanlamalarına uygun olarak haftalık gelip gidecekler. Bunların çoğu da ünlü isimler. Bizim şu an akademimizin başında Serdar Saatman var. Kendisi aynı zamanda İstanbul’da tiyatrosu olan, senarist ve yönetmen. Tiyatroya çok ciddi emek veren bir arkadaşımız. Buradaki bütün organizasyonu da o sağlayacak” dedi.
Görkemli bir törenle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Rixos Sungate Oscar ödülleri sahiplerine verilecek. Workshopa katılan bütün öğrencilere katılım sertifikası vereceklerini söyleyen Çiğdem Batur: “Oscar Töreni düzenleyeceğiz. Rixos Talented Oscars adında. Bu ödül töreninde müzikalimizde rol alan çocuklarımıza kendi isimleri ile özel olarak ödül vereceğiz. Onlar bu ödülü aldıklarında, sahneye çıktıklarında gerçekten bir şey başarmış olduklarını görecekler. Çünkü o sahnede, o performansı sergilemek gerçekten bir başarı. Daha sonra evlerine o ödülü götürdüklerinde ‘hayatımda aldığım ilk ödül’ diyebilecekleri bir anı olacak bu” diye konuştu.
TÜRK POTANSİYELİNİ FIRSATA ÇEVİRDİ
Ünlü oyuncu Çiğdem Batur tarafından Londra’da kurulan Act Yourself Academy’de, çocuklara oyuncu koçluğu veriliyor. Batur: “İngiltere genelinde 850 bin civarında Türk yaşıyor. Bu Türk potansiyeli içerisinde, bulundukları ortamdan kaynaklı olarak Türkçeyi doğru konuşamayan insanlar vardı. Bu nedenle de aslında biz ilk başta Türkçeyi daha doğru ve efektif kullanılabilmesi adına böyle bir adım attık” dedi ve daha sonrasında bunun beraberinde oyuncu koçluğunun geldiğini, filmlerde oynayacak olan çocuklara koçluk yapmaya başladıklarını söyledi. Batur: “Orada bulunan bir dil okulu ile ortaklaşa projeye imza attık. Sonrasında da bu akademiyi kurduk. Aslında her şey, peyder pey gelişerek ilerledi. Kısa bir sürede ilerledi.” dedi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.