Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Çiftlik Köyü Kapalı Okulunda Yaşlı Teyzeler Şiir Okuyarak Gündemde!

Çiftlik Köyü Kapalı Okulunda Yaşlı Teyzeler Şiir Okuyarak Gündemde!
29 Ekim 2023 23:43 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2023 21:37
420

HABERMAX. Tokat’ın Zile ilçesine bağlı Çiftlik Köyü’nde bulunan kapalı olan köy okulu, bugünün gündeminde yer aldı. Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak gerçekleştirilen etkinlik, yaşlı teyzelerin şiir okuma performansıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Çiftlik Köyü sakinleri, köylerindeki kapalı okul binasını, Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir etkinlik için kullanmaya karar verdi. Bu etkinlikte, yaşlı teyzeler köy okulunun sınıfında toplandı ve Cumhuriyet’in kuruluşunu anlatan şiirler okudular. Okudukları şiirler, hem köy sakinlerinin hem de sosyal medya kullanıcılarının büyük takdirini kazandı.

Yaşlı teyzelerin şiir okuma performansı, sosyal medyada paylaşıldığında hızla viral hale geldi ve günün en çok konuşulan görüntüsü haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları, teyzelerin gösterdiği duyarlılık ve Cumhuriyet’e duydukları sevgiyi övdü. Ayrıca, bu etkinliğin Cumhuriyet’in 100. yılına saygı göstermek amacıyla düzenlendiği ve köy halkının bir araya gelerek bu anlamlı etkinliği gerçekleştirmesi takdirle karşılandı.

Çiftlik Köyü’nde gerçekleşen bu etkinlik, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm yaş gruplarına yayma amacı taşıdı ve başarılı bir şekilde bu amaca ulaşıldı. Yaşlı teyzelerin gösterdiği duyarlılık ve Cumhuriyet sevgisi, insanların bir araya gelerek güzel anılar biriktirebileceklerini bir kez daha hatırlattı. Bu etkinlik, gündemi meşgul ederken aynı zamanda birlik ve dayanışma duygularını da güçlendirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.