Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

CHP’NİN KRİTİK İLÇELERİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

CHP’NİN KRİTİK İLÇELERİN BELEDİYE  BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU
2 Şubat 2019 17:37 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2019 14:52
508
AHA.CHP MYK toplantısında sona ererken PM’ye sunulacak isimler belli oldu.
CHP Merkez Yürütme Kurul (MYK) toplantısında Parti Meclisi’ne (PM) sunulacak isimler belli oldu. İstanbul’un Silivri ilçesi ile İzmir’in Bayraklı ilçesi için ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu PM’den yetki isteyecek.

CHP MYK’nin PM’ye sunduğu adaylar şöyle:

İzmir Buca: Suat Nezir

Beyoğlu: Alper Taş

Şişli: Muhammer Keskin

Küçükçekmece: Kemal Çebi

Maltepe: Ali Kılıçali kılıç ile ilgili görsel sonucu

Adana Seyhan: Akif Kemal Akay Akif Kemal Akay ile ilgili görsel sonucu

MYK toplantısının ardından PM’ye sunulan isimler, onay alması halinde kesinleşecek.

[Haber görseli]Muammer Keskin kimdir?

1954 Ardahan doğumlu. İlk, orta ve Lise eğitimini Ardahan’da tamamladı. Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. 1992 yılında da Atatürk Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilgiler Bölümü’nden mezun oldu.

İlk iş deneyimi olarak İstanbul Belediyesi’nde çalışmaya başladı. Aynı zamanda Genel-İş Sendikası’nda çeşitli kademelerde görev aldı. 1982 yılına kadar İstanbul Belediyesi’ndeki görevini çeşitli birimlerde sürdürdü.

1982 yılında kısa dönem olarak askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1982-1985 yılları arasında İstanbul Koca Mustafa Paşa Lisesi’nde öğretmenlik yaptı.

1985 yılından itibaren Şişli’de muhasebe mesleğini icra etmeye başladı. Aynı tarihlerde Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği kuruluşunda aktif rol aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üye ve yönetici olarak görevler aldı.

1990’lı yıllarda Sosyal Demokrat Değişim Dergisi Kurucu Üyesi olarak derginin yayınlanmasında katkı sundu.

1991-1995 yılları arasında Sosyal Demokrat Halkçı Parti Şişli İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. İlçe, İl ve Kurultay delegeliği yaptı.

1998-2006 yılları arasında İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşaivrler Odası Akademisi Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

Halen Türkiye Sosyal Siyasi Araştırmalar Vakfı (TUSES) Genel Sekreterlik görevi görevi ve Türk Onkoloji Vakfı Genel İdare Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

SMM Denetim A.Ş.’de kurucu ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Şişli’de Mali Müşavirlik mesleğini sürdürmekte olan Keskin evli ve 2 çocuk babası.

Yeniulus

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.