Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Zile Kaymakamlığı ve Muhtarlar Arasındaki İddialar Gündemde

Zile Kaymakamlığı ve Muhtarlar Arasındaki İddialar Gündemde
26 Eylül 2023 20:43 | Son Güncellenme: 26 Eylül 2023 20:44
352

HABERMAX.Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Zile’de siyaset sahnesi hareketlenirken, bir ihbar Zile Kaymakamlığı ve çevresindeki muhtarlar arasındaki ilginç bir durumu gün yüzüne çıkardı. Bugün, www.habermax.com.tr sitesine yapılan bir ihbarda, ismini vermek istemeyen bir vatandaş Zile Kaymakamlığı çevresindeki mevcut muhtarların ilginç davranışlarına dikkat çekti.

İhbarı yapan vatandaş, gün boyunca motosikletli bir muhtarın sürekli olarak kaymakamlığa baklava kutuları taşıdığını gözlemlediğini belirtti. Bu durum vatandaşın dikkatini çekti ve şüphe uyandırdı. Vatandaş, bu tatlı kutularını memur olarak çalışan birinin neden alabileceğini veya neye karşılık aldığını sorguladı.

Ayrıca, Zile Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’e de çağrıda bulunan vatandaş, bu durumu araştırmasını ve gereken adımları atmasını istedi. Ayrıca, 15 yıl boyunca köyleri etkisiz hale getiren muhtarların projeler üretme yeteneklerinin olmadığını ve devlete çamur attıklarını iddia etti. Ancak yerel medyanın bu konuları ele almadığını ve bu nedenle herkesin meydanı boş bulduğunu dile getirdi.

Bu gelişmeler Zile’de yerel siyasetin gündemine bomba gibi düşerken, kamuoyu muhtarların iddiaları ve Zile Kaymakamlığı’nın cevabını merakla bekliyor. Olayın aydınlatılması için gerekli soruşturma ve incelemelerin başlatılması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.