Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 17°C

CHP’nin İstanbul Hedefi: Kazanılan İlçe Sayısını 20’nin Üzerine Çıkarmak!

CHP’nin İstanbul Hedefi: Kazanılan İlçe Sayısını 20’nin Üzerine Çıkarmak!
11 Aralık 2023 22:18
236

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul’da 2024 yerel seçimlerinde kazanılan ilçe sayısını 14’ten 20’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor. Parti, mevcut başkanlarla devam edilecek ilçelerde değişiklik yapmadan yoluna devam ederken, 2019 seçimlerinde kaybedilen ve yüzde 2 ile yüzde 4 arasındaki oranlarda gerçekleşen 7 ilçe için özel bir çalışma planlıyor.

İstanbul’da Hedef 20 İlçe: CHP’nin İstanbul’daki hedefi, 2024 yerel seçimlerinde kazanılan ilçe sayısını artırarak 20’nin üzerine çıkarmak. Bu doğrultuda, partinin stratejik planlaması ve yerel yönetimdeki etkinliğini artırmaya yönelik adımları belirlenmiş durumda.

Mevcut Başkanlarla Devam Edilecek İlçeler: CHP, İstanbul’da mevcut başkanların başarılı performansı nedeniyle devam edilecek ilçeleri belirledi. Bu ilçelerdeki belediye başkanları, halkın memnuniyeti ve başarılı projeleriyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Özel Çalışma için Belirlenen 7 İlçe: 2019 yerel seçimlerinde kaybedilen ve yüzde 2 ile yüzde 4 arasındaki oranlarda gerçekleşen 7 ilçe için CHP özel bir çalışma başlatacak. Bu ilçelerdeki seçmen kitlesine yönelik özel bir strateji belirlenerek, yerel ihtiyaçlara ve beklentilere uygun projeler geliştirilecek.

Stratejik Plan ve Kampanya: Parti, İstanbul’daki yerel seçimlere yönelik bir stratejik plan oluşturacak ve seçmenlerle daha yakın bir diyalog kurmak için etkili bir kampanya yürütecek. Halkın taleplerini dikkate alarak, güçlü bir aday kadrosu ve projelerle seçmenin güvenini kazanmayı amaçlıyor.

Toplumsal Katılım ve Şeffaflık: CHP’nin planları arasında toplumsal katılımı artırmak ve yerel yönetimlerde şeffaflığı sağlamak da bulunuyor. Bu doğrultuda, halkın daha fazla katılımını teşvik etmek ve yerel yönetim süreçlerini şeffaf bir şekilde yönetmek için çeşitli projeler hayata geçirilecek.

Sonuç: CHP’nin İstanbul’daki yerel seçim stratejisi, kazanılan ilçe sayısını artırarak ve kaybedilen ilçeler için özel çalışma yaparak 2024 seçimlerine hazırlanmayı amaçlıyor. Parti, yerel yönetimdeki etkinliğini artırarak İstanbul’da daha güçlü bir pozisyon elde etmeyi hedefliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.