Dolar 32,5140
Euro 34,5735
Altın 2.491,52
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Bazı Vatandaş İmamoğlu’na: Size oy vermedim ama hayırlı olsun kardeşim

Bazı Vatandaş İmamoğlu’na: Size oy vermedim ama hayırlı olsun kardeşim
5 Nisan 2019 23:36
553

AHA.İBB’nin yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası ilk Cuma namazını Fatih Camii’nde kıldı.Vatandaştan Ä°mamoğlu'na: Size oy vermedim ama hayırlı olsun kardeşim

FATİH / İSTANBUL – İBB’nin yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası ilk Cuma namazını Fatih Camii’nde kıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, Fatih Sultan Mehmed Han ve Gazi Osman Paşa’nın türbelerini ziyaret ederek, dua etti, 119’ncu ölüm yıldönümü olan Gazi Osman Paşa için helva dağıttı.

Nevin Kalender adlı bir vatandaşın, ”Oyumu size vermedim ama hayırlı olsun kardeşim” diyerek, İmamoğlu’nu tebrik etmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu.Ekrem İmamoğlu, seçimden sonra ilk cuma namazını Fatih Camii'nde kıldıGaleri: Ekrem İmamoğlu, seçimden sonra ilk cuma namazını Fatih Camii’nde kıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma namazını Fatih Camii’nde kıldı. İmamoğlu, namaz öncesinde cami avlusunda gördüğü merhum Üzeyir Dönmezer’in yakınlarına başsağlığı diledi.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında camiye giren İmamoğlu, Cuma namazı çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren İmamoğlu’nun kucağına, 40 günlük Çınar Toraman adlı bebek verildi.

Bebeği seven ve uzun ömürler dileyen İmamoğlu, önce Fatih Camii avlusu içerisindeki Gazi Osman Paşa Türbesi’ni ziyaret etti. Burada dua eden İmamoğlu, daha sonra 5 Nisan 1900’de vefat eden Gazi Osman Paşa’nın ölüm yıldönümü nedeniyle kurulan taziye standında vatandaşlara ve gazetecilere helva dağıttı.

Kadınlar Pazarı’nı ziyaret etti

İmamoğlu, lokma dağıtımından sonra Fatih Sultan Mehmed Han Türbesi’ne yöneldi. Bu sırada Nevin Kalender adlı bir vatandaşın, ”Oyumu size vermedim ama hayırlı olsun kardeşim” diyerek, İmamoğlu’nu tebrik etmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

İmamoğlu, Kalender’e teşekkür etti. Fatih Sultan Mehmed Han Türbesi’nde de duasını eden İmamoğlu, seçim kampanyası döneminde de ziyaret ettiği Kadınlar Pazarı’na geçti.

GERÇEK GÜNDEM

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.