Dolar 32,2156
Euro 34,7286
Altın 2.449,13
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

CHP’li Muğla ve Marmaris Belediye Başkan adayları boş durmuyor

7 Mart 2019 01:33 | Son Güncellenme: 7 Mart 2019 01:49
566

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay ve ekibi boş durmuyor, 7/24 halkın içinde sorun ve çözümler arıyorlar. Bugün Hisarönü, Turunç, Orhaniye ve Turgut Bayırda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP’lilerin bölgede vatandaşlarla ziyaretleri devam ediyor.

VİDEO TIKLA İZLE

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem yine CHP’den Aday gösterilen deneyimli başkan Dr. Osman Gürün ve Muğla CHP belediye başkan adayı ile birlikte büyük bir konvoyla bölgeyi karış karış gezerek halkın sorunlarını dinliyorlar. Bölge halkı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan Adayları mutlu olduklarını söylediler. CHP bu seçimlerde %70 oy farkıyla Muğla Büyükşehir ve tüm ilçeleri kazanacaktır. diyen Başkan adayları. Halkın ferasetine güvendiklerini söyledi başkan adayları “Gördüğünüz gibi bölge halkı bizi bağırlarına bastı. Bizler de bu gördüklerimizi görmezden gelemeyiz. Elbette partimiz de vatandaşını bağrına basacaktır” dediler.

Dr. Osman Gürün ve Mehmet Oktay ise “Marmaris, Turunç, Hisarönü ve Turgut Bayırdaki halk buluşması halen devam ediyor. İnşallah 1 Nisan’da şaka değil gerçekten martın sonu bahar diyeceğiz. Çünkü artık milletimiz kavga eden siyasetçilerden bıktı usandı. Halk çözüm bekliyor, esnaf üretim bekliyor. Ekonomik krizde kavgayla vatandaşı ayrıştırmakla değil çözümlerle vatandaşlara sahip çıkılmalı. Halkımız zor şartlarla ekmeğini kazanıyor. Köylülerimiz perişan, esnafımız kan ağlıyor. Bunların geleceği bizim elimizde. Çözümler üretirsek refaha kavuşuruz. Güvenin ve istikrarın olmadığı yerlere kimseler yatırım yapamaz. Değerli kardeşlerim 16 yıldır bu hükümet herkesle kavgalı ama biz bu güzelim memlekete barışı, adaleti ve kalkınmayı getireceğiz” dediler.genç dinamik yenilikçi meclis üyesi Zülal Akyüz’de partililerle birlikte saha çalışmalarına katılarak deneyim kazandı.yine Beldibi beldesi eski CHP’li meclis üyesi deneyimli siyasetçi Etem Şahinoğlu’da alanlardan halkın içinde gezerek vatandaşın dertlerini sıkıntılarını dinleyerek yetkililerle birlikte sorun çözmek için mücadele ediyor.Gördükleri ilgi ve alakadan dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ve Marmaris Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay vatandaşlara teşekkür etti ve ikram ettikleri çaylarını içerek bölgeden mutlu ve huzurlu ayrıldılar.
Paylaşın:
ETİKETLER: ,
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.