Dolar 32,2875
Euro 35,0275
Altın 2.477,03
BİST 10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

DEVA Lideri Ali Babacan’ın İki Ayrı Acıya Göğüs Verme Anı: Babasını ve Annesini Kaybetti

DEVA Lideri Ali Babacan’ın İki Ayrı Acıya Göğüs Verme Anı: Babasını ve Annesini Kaybetti
11 Aralık 2023 18:23
124

HABERMAX.İstanbul – Türkiye’nin önde gelen siyasi figürlerinden biri olan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, bir ay önce babasını kaybetmenin acısını henüz üzerinden atamadan, sevgili annesi Güner Babacan’ı da kaybetti. Babacan, duygusal bir mesajla yaşadığı bu zorlu süreci paylaştı.

Sosyal medya üzerinden duyurduğu acı haberde, “Babamı kaybetmenin üzerinden bir ay geçmişken dün sevgili annem Güner Babacan’ı da kaybettim. Bu büyük acımızda bizi yalnız bırakmayarak cenazeye ve taziyeye gelen, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla taziyelerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin.” ifadeleriyle yakınlarının ve sevenlerinin desteğine teşekkür etti.

Babacan, duygusal paylaşımında annesinin yardımseverliği, sevgisi ve şefkatiyle ailenin birleştirici gücü olduğunu belirterek, “Annem, tüm ailemizin hem aklıydı hem kalbiydi. Rabbim mekânını cennet eylesin.” dedi.

Ali Babacan’ın yaşadığı bu zor dönem, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda derin bir üzüntü yaratırken, liderin paylaşımına gelen destek mesajları ise sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.