Dolar 32,4428
Euro 34,7579
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

CHP’li Mersin Balkan,CHP’den milletvekili aday adayı oldu

CHP’li Mersin Balkan,CHP’den milletvekili aday adayı oldu
19 Mart 2023 13:11 | Son Güncellenme: 19 Mart 2023 13:25
149

HABERMAX.İstanbul 2. Bölge CHP 28. Dönem Milletvekili aday adayı Önceki Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 27. Dönem Milletvekili Adayı İş Adamı Mersin Balkan,CHP Genel Merkezi’ne Milletvekili Aday Aday dosyasını teslim etti.

CHP'li Mersin Balkan,CHP'den milletvekili aday adayı oldu
Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimi için hazırlıklar sürerken Mersin Balkan’dan CHP Genel Merkezi’ne giderek milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvurular devam ediyor.Mersin Balkan’da aday başvurusu yapanlar arasında yer alıyor.

İstanbul 2. Bölge CHP 28. Dönem Milletvekili aday adayı  Mersin Balkan,CHP Genel Merkezi’ne Milletvekili Aday Aday dosyasını teslim etti.

Mersin Balkan kimdir?
Sizi daha fazla merakta bırakmadan Mersin Balkan’ı size biraz tanıtayım. Rojaye’den Türkiye’ye göç eden Arnavut bir ailenin torunu. Amcası Şehit Kamil Balkan 1974 yılında Kıbrıs’ta şehit oldu. Balkan ailesi Yıldırım Mahallesinde yardımsever ve saygın bir aile olarak tanınıyor. Aile mensuplarının pek çok sektörde şirketleri var.Mersin Balkan Üsküp Kiril Metodi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, 55 yaşında evli ve üç çocuk sahibi. Tekstil sektöründe şirketi var. CHP’de siyaset yapan Mersin Balkan 2018 seçimlerinde 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Bölgesi, 11’nci sıradan milletvekili adayı oldu ve kıl payı seçilemedi. Parti kimliğini ön plana çıkarmadan Bayrampaşa’da tüm kesimler ile sıcak bir diyalog içinde olan Mersin Balkan hemşerimizin tüm etkinliklerine katılıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.