Dolar 34,2325
Euro 37,0626
Altın 2.999,88
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

CHP’li Konak Belediyesi’nde İstihdam Eleştirisi: 5.3 Milyon TL’lik Konser Tartışma Yarattı

CHP’li Konak Belediyesi’nde İstihdam Eleştirisi: 5.3 Milyon TL’lik Konser Tartışma Yarattı
17 Ekim 2024 19:03
172

 

HABERMAX, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Şevval Sam’a ödenen 5.3 milyon TL’lik ücretle ilgili tepkiler büyüyor. Bu harcama, belediye bütçesinin önemli bir kısmının gereksiz bir eğlenceye akıtılması olarak değerlendiriliyor.

Halkın Parası Israf Ediliyor

Konaklı hemşehrilerinin vergileriyle oluşturulan bütçenin, sadece iki saatlik bir konser için harcanması, birçok vatandaş tarafından israf olarak nitelendiriliyor. Şehirde çözüm bekleyen altyapı eksiklikleri ve sosyal hizmet ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda, bu büyük bütçenin eğlenceye ayrılması, halkın sırtına ek bir yük getiriyor.

Yerel Ekonomi Göz Ardı Ediliyor

İstanbul merkezli Vigor Sanat tarafından organizasyonu gerçekleştirilen etkinlik, belediyenin yerel ekonomiyi göz ardı ettiğini ortaya koyuyor. CHP’li belediyelerin sıkça tercih ettiği bu şirket, halkın cebinden milyonlar aktarırken, yerel firmalar dışlanıyor. Bu durum, hem ekonomik kaygıları hem de yerel esnafın zor durumda kalmasını beraberinde getiriyor.

Belediye Yönetiminin Sorumsuzluğu

Uzmanlar, belediyenin bu tür harcamalarını eleştirerek, yönetim anlayışının bir yansıması olarak değerlendiriyor. “Bu tür lüks harcamalar, halkın gerçek sorunlarına değil, gösterişe yönelik bir yaklaşımın sonucudur” diyen bir yerel aktivist, belediye yönetiminden bu yanlıştan dönmelerini beklediklerini ifade etti.

Sonuç Olarak

Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun bu büyük harcaması, halkın dikkatini çekerken, yerel yöneticilere de önemli bir mesaj veriyor: “Konaklılar, şehrin gerçek ihtiyaçlarıyla ilgilenen bir yönetim anlayışını talep ediyor.” Vatandaşlar, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili daha fazla eylem ve açıklama bekliyor.Bir şunu diyen bir yazı 'Ianh Müdürak :8.10.2024 16:00 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞO CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMARI PROGRAM ÇERİĞINDE TARIHİNDEK EKARANTINA YAPIL HIZMET ALIMI Soyadı Açık EKİM 2024 Davanı Uyruğu Adresi VIGOR KÜL TUR SANAT DANIŞMANLIK AJANSI A.S. Telefon Nispetiye Mah. Guzi Güçnar Sk. Uygur Apt. No:4/7 Beşiktay Astanbul Olduğu Vergi Dairesi Numarası Adresi arsa) Numarası Beşiktay 1870672795 Tarafimızdar koşullan TEMİN edilmiştir. 4734 bütün belgeler AYIL IHALI herhangi resim, harg Tekclifimize Teklifimiz 3- Ihale konusu นิณิท NUNUN BENDINE GÖRE DOĞRUDAN BAYRAMI İÇERIĞINDE EKIM I.AN SEVVAL SAM KONSERI HIZMET ALIMI işineilişkin işine ülişkin nakliye 4- Aldiğanaz ederiz. teklif tarihinden itibaren fazlasana sahip ołduğumuz başka kişinin' görseli olabilir

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.