Dolar 32,3865
Euro 34,7679
Altın 2.397,20
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Maltepenin Evladı Kenan Otlu 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını Partililerinin Yoğun İlgisiyle Açıkladı.

Maltepenin Evladı Kenan Otlu 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını Partililerinin Yoğun İlgisiyle Açıkladı.
25 Mayıs 2023 23:55 | Son Güncellenme: 26 Mayıs 2023 01:22
158

HABERMAX.Kenan Otlu CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan adaylık açıklamasına çok yoğun ilgi vardı.

Milletvekili Aday Adayı Kenan Otlu yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu;

“Değerli İlçe başkanlarım, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı arkadaşlarım ve Gençlik Örgütümüzün İlce Başkanları yöneticileri, kadın kollarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşunun kıymetli temsilcileri, basın emekçileri ve İstanbul’un dört bir yanından gelen kıymetli dostlarım; Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Sizlere bugün bir adaylık açıklamasından ziyade bir hayalimden bahsetmek istiyorum. Elbetteki her insanın bir alın yazısı vardır, ancak benim alın yazım Maltepe İlçe başkanlığının kapısından içeri girdiğim gün yazıldı dostlarım. O kapıdan içeri girdiğim gün içeride memleketin derdiyle dertlenen, insanların sıkıntılarına çözüm arayan, özgürlük talebi olan, haksızlığa karşı savaşan yürekli ve cefakar insanları gördüm. O gün kendime şunu söylemiştim eğer bizler bu memleketin gerçek sahipleriysek, bu memleketin yurttaşlarıysak bu memlekete olan sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. İşte bu duygularla hayatımın, gençliğimin 14 yılını sıkılmadan, yorulmadan, kırılmadan Cumhuriyet Halk Partisine feda ettim. Yetti mi hayır. İçimde hala ilk günkü heyecanla bu memleketin sorunlarını çözme kararlılığı var. Bu kararlılıkla Maltepe Gençlik Kolları başkanlığı, İstanbul il gençlik kolları başkanlığı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve bugün ise İstanbul milletvekili adaylığı yatıyor.
Dostlarım, bu duygular bende o kadar derin ve o kadar bağlayıcı ki hayatımın tüm alanını bu duygular kapsamaktadır. Hiçbir zaman hangi görev olursa olsun hiçbir sorumluluktan kaçmadım. Dökülen her terin, verilen her emeğin Cumhuriyet Halk Partisine verilen bir hizmet olarak gördüm. Bu hizmetin gocunulacak tarafını ben bilmem ama gocunulacak yanı varsa bile o benim en büyük gurur kaynağım oldu.

Emeksiz görevden yana hiç tavır alamadım dostlarım. Şayet Bu partinin tabelası, ülkenin en ücra köşesinde gururla taşınıyorsa onun hakkını vermeyi kendime hep şiar ettim. Dolaylı yollarla değil doğru yolda yürümeyi tercih ettim. Kimisi bana kızdı kırıldı ama ben inandığım değerlere asla ihanet edemezdim sevgili abilerim, ablalarım yol arkadaşlarım.

Sizlere hayatımın en duygusal konuşmasını yapıyorum, belki sizler Kenan Otlu bu kürsüde esip gürler diye bekliyordunuz ancak ben size siyaset yapmaya değil ben bu kürsüye size yol arkadaşlığı yapmak için çıktım. İnsan, ailesine kendisini anlatmaz sizler benim ailemsiniz beni en iyi sizler tanıyorsunuz biliyorum. O yüzden kendimi anlatmıyorum.

Sevgili ailem;
Ben bir yolculuğa çıktım. Bu yolculuğun uzun ve meşakkatli olduğunu biliyorum. Ama söyledim ya içimde kopan fırtınalar var. Yıllardır ana muhalefet partisinin neferi oldum, şimdi ise Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının neferi olmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gençlerin sorunlarının çözümüne ortak olmak istiyorum, işsizlik sorununu çözüme kavuşturmada çorbada tuzum olsun istiyorum, mağduriyete uğramış ötekileştirilmiş insanları baş köşeye davet etmek istiyorum, SMA hastalarının çözümünde ki kanun teklifinde altında imzam olsun istiyorum, Berkin Elvan’ın Abdullah Cömert’in Ali İsmail Korkmaz’in Hasan Ferit Gedik’in ve yitirdiğimiz daha nice yol arkadaşlarımızın hesabını sormak için o meclis kürsüsünü titretmek istiyorum. Kısacası ben bu milletin sesi, bu örgütün nefesi yani Türkiye’nin vekili olmak istiyorum Türkiye’nin.

O yüzden şimdi sıra senin diyorum;
Şimdi sıra bizlerin,
Şimdi sıra gençlerin,
Şimdi sıra kadınların,
Şimdi sıra ezilenlerin
Şimdi sıra ötekileştirilenlerin
Şimdi sıra işçinin emekçinin yoksulun garibanın
Şimdi sıra Cumhuriyet Halk Partisinin
Şimdi sıra 13. Cumhurbaşkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun
Sevgili ailem;
Şimdi sıra Ercan Köymen’in Adem Kayanın, Özkan Çelik’in Gül Yıkılkan’ın Erdoğan Camekan’ın, Bülent Özlevent’in İl emektarımız Metin abinin Hasan Duman’ın Kemal Gülhan’ın ve yitirdiğimiz canlarımızın
Şimdi sıra maltepenin maltepenin maltepeninYolumuz bahtımız açık olsun şu mübarek ayda Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinize saygı ve sevgilerimi selamlıyorum.” Dedi.
Selahattin Maltepe: MAGICALS LIFE, İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Dünya’da ilkleri gerçekleştirerek adından söz ettiren Magicals Life büyümeye devam ediyor.
Dünya da negatif iyon teknolojisini kullanarak ürettiği bitkisel bileşenleri ürünleri ile Dünya’da bir ilki gerçekleştiren tamamen türk sermaye ile çıkış yapan Magicals Life, geçtiğimiz günler de yapmış olduğu Eğitim Kampı ile bir çok kişiye ulaşmayı başardı. Negatif iyon yüklü birbirinden farklı ürün çeşitliliğini ve hizmet sektörünü yeni nesil network marketing sistemi ile harmanlayıp kullanıcılarına sunan Magicals Life, Franchise bayi projesi ile de yeniliklere imza atmaya devam ediyor.
Denizli Pamukkale’de gerçekleştirilen Sihir Başlıyor mottosu ile çıkış yakalayan Eğitim Kampına Türkiye’nin bir çok şehrinden gelen katılımcılar aldıkları eğitimler ile birlikte Magicals Life markasını tanıma fırsatı yakaladılar. Bir çok kişiye ekonomik özgürlük sağlayan kazanç sistemi ile bitkisel bileşenli negatif iyonlu ürünleri ile herkesin tercihi haline gelen Magicals Life eğitim kamplarını çoğaltarak daha fazla kişiye ulaşmak isteyerek kurumsallaşma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.
Magicals Life Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli; Türk menşeli bir firma olan Magicals Life’ın Dünya pazarında söz sahibi olacağını, üye sayılarının günden güne artarak gelişen bir marka olduğu vurgusunu yaparak Eğitim Kampına katılan katılımcılara teşekkürlerini dile getirdi.
Mlife Pamukkale eğitim ve tatil kampında ayrıca İstanbul lideri Selahattin şimşek çok kısa sürede en üst kariyer seviyesine ulaştığı için plaket ve bir takım hediyeler ile ödüllendirildi.
Çeşitli organizasyonlar da adından muhakkak söz ettiren Magicals Life, Denizli’de düzenlenen global bir organizasyon olan Pecha Kucha Night’ta yıldız sponsor olarak yerini alarak haziran ayında da bir çok etkinlikte aktif rol oynayacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.