Dolar 32,4724
Euro 34,8410
Altın 2.423,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

CHP’li Başkan Yıldırım Halil İbrahim sofrasında gazetecilerle birlikte iftarını açtı

CHP’li Başkan Yıldırım Halil İbrahim sofrasında gazetecilerle birlikte iftarını açtı
11 Nisan 2023 18:45 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2023 19:22
204

HABERMAX.Çekmeköy’ün tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Halk adamı CHP’li Seyfettin Yıldırım her akşam bereketli sofralarla misafirlerine iftar yemeği ikram ediyor Madenlerde işletmeciliğini Şükrü Bakar ve Niyazi Taştan’ın birlikte işlettiği mekanda. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kollarında görevli gençlere ve Bölgede internet medyası ve yazılı yayın yapan gazetecileri iftar programında ağırladı. Başkan Yıldırım iftar sonrası gençlere önümüzde bir seçim var çok dikkatli olmalıyız diyerekten sağ duyu çağrısında bulundu. 

CHP’li Yıldırım iftar sonrası. Gündeme dair önemli  güncel konuları dile getirildiği iftar yemeğine CHP eski ve yeni gençlik kolları  başkanları, Taşdelen Cemevi yöneticileri ve partili gençleri bir araya getirerek Halil İbrahim sofrasında birlik ve beraberlik sağ duyu çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım’dan gençlere sağ duyu çağrısı 

Ümraniye Madenler meydanında. Niyazi Taştan ve Şükrü Bakar’ın işletmiş olduğu Restorant ve Cafe’de gerçekleşen iftar yemeğinde günün önem ve anlamını içeren kısa bir konuşma yapan iş insanı Seyfettin Yıldırım; “Ülke olarak çok hassas bir süreçten geçiyoruz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerin ülkemize barış, kardeşlik, bolluk, bereket, huzur ve kardeşliğin getirmesini temenni ediyorum. Bu ülkeye hizmet etmek, ülkemizde yaşanan olumsuzlukları gidermek, değişim ve dönüşümü başlatmak ve hayat pahalılığını gidermek bizim aslı görevimiz olacaktır” şeklinde konuşan Yıldırım kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

“CHP’li Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç’ta çok çalışacağız 15 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız”

İftar yemeğinde konuşan Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç  düzenlemiş oldukları etkinliğe katılan davetlilere teşekkür ederek “Sizleri buraya davet ettik. Ayaklarınıza sağlık. Bizleri onurlandırdınız. Hepinize çok teşekkür ederim.” dieyrekten sözlerine başladı.

Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Kılıç’ta kısa bir selamla konuşması yaptı. Kılıç sözlerine bir önceki dönem Belediye Başkan adayımız degerli yol arkadaşımız Seyfettin Yıldırım’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Kılıç Seçim çalışmalarıyla alakalı konuşan Başkan Kılıç “Başı rahmet ortası mağrifet sonunda azaptan kurtuluş olan Ramazan ayınızı kutluyorum. Çok önemli bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte evimizden ailemizden herkesten her şeyden feragat edeceğiz çalışacağız çalışacağız çalışacağız. Bu kötü kokuşmuş yönetim anlayışından ülkemiz ve kendi geleceğimiz için kurtulacağız.” ifadeleriyle 14 Mayıs’ta kazanmak için seferler olacaklarını altını çizdi.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde partili gençler de söz alarak 14 Mayıs seçimlerine yönelik yapmış oldukları çalışmalar hakkında çok önemli mesajlar veren Başkan Yıldırım gençlere bir abi nasihati saygı çerçevesinde sağ duyulu olunmasını söyledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.