Dolar 32,2814
Euro 34,9924
Altın 2.463,31
BİST 10.172,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

CHP’li Başkan Kızıldaş, yerel basın mensupları onuruna kahvaltı düzenledi

CHP’li Başkan Kızıldaş, yerel basın mensupları onuruna kahvaltı düzenledi
20 Ekim 2021 17:54 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2021 18:17
279
Habermax.Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, yerel gazeteciler onuruna ilçe merkezinde bir kahvaltı programı düzenledi programa katılanlar arasında, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Saadet Çertez, ilçe sekreteri ilçe saymanı ve yönetim kurulu üyeleri ile  yerel gazetecilerin yanı sıra internet medyası temsilcileri de katıldı.
EMEKÇİLERE SAYGIMIZ SONSUZ
Kahvaltı sonrası konuşan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçemizde faaliyet gösteren yerel gazetecilere kahvaltıda bir araya geldik iyiki varsınız.
Başkan Kızıldaş, Katılımınızdan dolayı hepinize ayri ayri çok teşekkür ediyoruz. Sizler basın emekçisisiniz. Emekçi olan herkese saygımız sonsuzdur. En zor görevi sizler yapıyorsunuz. Basının bir de denetleme görevi var. Yanlışı ve doğruyu bildirme görevi var. Sadece haber verme görevinde değil bir de denetçi görevindesiniz dedi.
Başkan Kızıldaş sizinle bir araya gelebilmek için. Kahvaltı programı tertip ettik, katılan herkese teşekkür ediyoruz. Gazetecilik demokrasilerde olmazsa olmazlardan bir tanesidir.
Ne kadar rahat yazıyorsanız demokrasi o kadar var demektir, kaleminiz ne kadar güçlüyse demokrasi o kadar güçlüdür demektir. Bizim dışarıda sesimiz, soluğumuz oluyorsunuz. Farklı fikirler, farklı görüşler sizin kanallarınızda yeşeriyor ve demokrasilerde bunlar da olmalıdır.
CHP
CHP’li Başkan Kızıldaş zor şartlarda çalışıyorsunuz. Normalde 7/24 ama siz 7/25 ve yılın 366 günü mücadele ediyorsunuz şeklinde konuştu. 
Kahvaltıya katılan yerel basın temsilcileri’de CHP İlçe Teşkilatına kahvaltıdan dolayı teşekkür etti.
Kahvaltı sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu. 
CHP
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.