Dolar 32,2116
Euro 34,7859
Altın 2.421,13
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Bilet Dükkanı’ndan Acenteleri Geleceğe Taşıyan Teknolojiler

Bilet Dükkanı’ndan Acenteleri Geleceğe Taşıyan Teknolojiler
22 Ekim 2023 17:11
120

HABERMAX.Turizm sektöründe akıllı seyahat kavramıyla dikkat çeken Bilet Dükkanı acentelerine sunduğu hizmetlerle dikkatleri üzerine topluyor. 30 yıllık deneyimiyle seyahat sektöründe, yolcu ve acente deneyimlerini iyileştirmeyi hedefleyen Bilet Dükkanı, acenteler için 2020 yılından bu yana bütün iş süreçlerini yönetebilecekleri kapsamlı bir teknoloji platformu sunuyor.


Turizm Sektörünü Dönüştüren Akıllı Çözümler

Turizm teknolojileri alanındaki yatırımları ve son dönemde kadrosuna kattığı iddialı isimlerle gündeme gelen Bilet Dükkanı acentelere sağladığı yenilikçi altyapı ile turizm sektörünü ileriye taşıyor. Bilet Dükkanı’nın sunduğu sistemi kullanan acenteler kullanıcılarla iletişim halindeyken gelen taleplerle ilgili süreçleri hızla yönetip sonuçlandırma fırsatı buluyor. Acenteler için rezervasyon, iptal, iade, değişiklik ve aynı zamanda otel, transfer ve araç kiralama işlemlerinin online yapılabilmesi yeteneğine sahip sistemler kullanılıyor. Bilet Dükkanı yapmış olduğu sistemsel geliştirmeler sayesinde acentelerine havayolları ve diğer tedarikçilerin izin verdikleri ölçüde otomatik işlem sağlayabilme imkanını sunuyor. Ayrıca raporlama, kurumsal firma yönetimi, içerisinde bulunan muhasebe ve finans sistemleri sayesinde benzerlerinden ayrışıyor.

Türkiye’de 2500 acente, yurtdışında ise 1500 acente ile çalışan Bilet Dükkanı, gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi ile kompleks taleplerde yaratıcı çözümler sunuyor. Turizm sektöründe yenilikçi ve teknoloji dostu bir sistem kullanarak, acentelerin daha kolay işlem yapabilmesi için hızlı bir satış ekranı imkanı sağlıyor. En çok ihtiyaç duyulan müşteri takibi ve talepleri de en üst düzeyde karşılanıyor. Bilet Dükkanı’nın sağladığı avantajlarla acenteler pazarda kazançlı, çok daha rekabetçi, modern ve yenilikçi bir yapıya kavuşuyor. Acentelerin Bilet Dükkanı tarafından geliştirilen sistemler üzerinde aylık 60.000 işlem hacmi bulunuyor.

Tüm süreçlerde sistemin güvenliğinden ödün vermeden acentelere anahtar teslim çözümler sunuluyor. Sistemi kullanan acenteler kendi alt şubelerini herhangi bir maliyete katlanmadan açarak hızla büyüyebiliyor. Finansal ve kurumsal yönetim modülleriyle de rakamların içinde boğulmadan hız, kolaylık ve esneklik kabiliyetleri en yüksek düzeyde sistemi kullanabiliyor.

2025 Yılında Turizm Hacmi Yüzde 100 Büyüyecek

2023 sezon değerlendirmesi hakkında bilgi veren Bilet Dükkanı CEO’su Ercan Uzman: “Geçen sene ile bu senenin ilk 9 ay verileri karşılaştırıldığında ciroda yüzde 78 büyüme, işlem adedinde yüzde 43 büyüme gerçekleştirdik. 2023 yılının ay bazlı trendinde de her ay büyümemiz devam ediyor ve bu bizim 2024 yılına çok daha pozitif bakmamızı sağlıyor. Yaptığımız, planladığımız iş birlikleri ve yatırımlarla 3 haneli büyüme hedefini 2024 yılında gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Turizm Bakanlığımızın orta vadeli planlarında turizm gelirlerindeki artış hedeflerine de katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Turizm sektörünü geleceğe taşımayı hedefleyen ve Akıllı Seyahat mottosu ile öne çıkan firmanın yakın zamanda metaverse alanında da yeniliklere imza atacağı belirtiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.