Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

CHP Ümraniye Adayı Erdoğdu’dan Heyecanlı Açıklama: “Kazanıyoruz!”

CHP Ümraniye Adayı Erdoğdu’dan Heyecanlı Açıklama: “Kazanıyoruz!”
27 Şubat 2024 00:07 | Son Güncellenme: 27 Şubat 2024 08:53
152

HABERMAX. Ümraniye’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Aykut Erdoğdu, seçimlere büyük bir heyecanla hazırlandıklarını ve kazanacaklarına inandıklarını ifade etti. Erdoğdu, seçim ofislerinin dolu olduğunu ve seçim koordinasyonlarının büyük bir örgütlenmeyle yürütüldüğünü belirtti.Fotoğraf açıklaması yok.

Erdoğdu bugün Ümraniye Atakent Mahallesinde yeni bir seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdik.

Aaçılışta heyecanlarınıyorun diyen Erdoğdu şöyle devam etti. plazalara ihtiyaç duymadan, sokaklarda, mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Erdoğdu seçim kampanyasını saha çalışmalarına ve doğrudan vatandaşlarla iletişime dayandırdığını . Büyük organizasyonlarla değil, mahallelerdeki etkileşim ve teşkilatlanmaya odaklandıklarını söyledi. Erdoğdu, Ümraniye’de CHP’nin şansını artırmayı hedefliyoruz mutlaka kazanacağız dedi.

Erdoğdu’nun açıklamasından öne çıkanlar:

  • Seçim ofisleri dolu ve seçim koordinasyonları büyük bir örgütlenmeyle yürütülüyor.
  • Atakent Mahallesinde yeni bir seçim ofisi açıldı.
  • CHP, plazalara ihtiyaç duymadan sokaklarda ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.
  • Seçim kampanyası saha çalışmalarına ve doğrudan vatandaşlarla iletişime dayandırılıyor.
  • Büyük organizasyonlarla değil, mahallelerdeki etkileşim ve teşkilatlanmaya odaklanılıyor.

Erdoğdu’nun bu açıklamaları, CHP’nin Ümraniye’de seçim şansını artıracak gibi görünüyor. Saha çalışmaları ve doğrudan vatandaşlarla iletişim, seçmenlerde olumlu bir etki yaratabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.