Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı’ndan Coşkulu Aday Tanıtım Töreni”

CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı’ndan Coşkulu Aday Tanıtım Töreni”
22 Ocak 2024 13:33
119

HABERMAX.CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak gösterilen Çetin Çoklar için coşkulu bir aday tanıtım toplantısı düzenledi.


Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar için İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen aday tanıtım törenine CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Hasan Öztürk ve Orhan Sarıbal, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İznik Belediye Başkan Adayı Ali Sarı, CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna Çakır, ilçe başkanları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Mini bir mitinge dönüşen aday tanıtım töreninde seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna Çakır, “5 yıldır Orhangazi’de yerel iktidar için bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte seçimlere kadar artık koşarak gideceğiz. Tüm ilçeyi kucaklayıp 31 Mart seçimlerini kazanacağız” dedi.

Törende konuşan CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ise, Çetin Çoklar’ın Orhangazi’nin sorunlarını bildiğini ve ilçeyi yeniden ayağa kaldıracağını belirterek şunları söyledi:

“31 Mart’tan itibaren Bursa yolsuzluklarla, sorunlarla anılan bir kent olmayacak. Güçlü Orhangazi, güçlü Bursa demek. Güçlü Bursa, güçlü Orhangazi demek. Mustafa Bozbey ve Çetin Çoklar el ele verip, çağdaş ve yaşanabilir bir kent kuracak. Bundan sonra Bursa, yolsuzluklarla anılan bir kent olmayacak. 2018’den beri BUSKİ eliyle, Bursa’nın parasını hortumladıkları ortaya çıktı. Biz ‘BUSKİ’nin hortumları nereye bağlı?’ diye sorduk. Yalandan basın toplantısı yapanlar halktan kaçamayacak. Biz tek kuruşun dahi hesabını soracağız. Bu para sizin paranız. Orhangazi’nin, Bursa’nın parası. Alinur Aktaş 2017’nin sonunda göreve geldi. Göreve geldiğinden beri BUSKİ’nin parasının hortumlandığını kendisi söylüyor. Böyle aciz belediye başkanı olur mu? Şu ana kadar Bursa’ya hiçbir şey vermediklerini biliyorduk. Artık anlıyoruz ki sadece götürmüşler. Sizlere söz veriyoruz. Göreve geldikten sonra bütün yolsuzlukların hesabını soracağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Söz veriyoruz. Bursa ve Orhangazi bu basiretsiz yönetimden acilen kurtulmak zorunda. 31 Mart akşamı hem Orhangazi hem de Bursa halkçı belediyecilikle buluşacak ve bu kentte yaşayan herkes rahat nefes alacak”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, konuşmasının başında AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın göreve geldiği 2018 yılından bu yana birçok konuda hatalar yaptığını vurguladı. Bozbey seçimi kazanacaklarına inandıklarını ifade ederek, “Bursa’da seçimleri kazandıktan sonra ilçe belediye başkanları ile ortak akılla hareket edip, kentimize hak ettiği değeri göstereceğiz. Hak edilen hizmetleri biz götüreceğiz. 31 Mart akşamı Bursa’yı gülümseteceğiz” dedi.

Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar da konuşmasında şunları söyledi:

“Halkın adaletinin işlediği, gelecek günlerin belirlendiği, her şeyden önemlisi, Orhangazi’mizin huzuru ve hak ettiği yönetimin kazanılacağı seçimin, şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Nereden gelirsek gelelim, hangi siyasi ideolojiye sahip olursak olalım, biz Orhangazi’nin menfaatlerinde bulaşabiliyorsak, demek ki büyük bir aileyiz. Biz birlik ve beraberlik ruhuyla Orhangazi’yi yeniden ayağa kaldırmaya, kentimizi hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız. 31 Mart’ta Orhangazi’de ve Bursa’da zafer kazanacağız” dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Milletvekilleri, Mustafa Bozbey, Çetin Çoklar ve Berna Çakır ilçe esnafını ziyaret ederek çözüm bekleyen sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.