Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Gazeteciler Günü Toplantısında Medya Sorunlarına Odaklandı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Gazeteciler Günü Toplantısında Medya Sorunlarına Odaklandı
11 Ocak 2024 19:15 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2024 19:36
242

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik liderliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen yemekli toplantı, Bakırköy 1453 İBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Toplantının amacı, çalışan gazetecilerin gününü onurlandırmak ve medya sektöründeki sorunlara dikkat çekmekti.

Toplantıya 39 ilçeden gelen yerel gazetecilerin yanı sıra CHP ilçe başkanları da katıldı. Çelik, gazetecilerin sorunlarını dinleyerek, bir sonraki toplantı için bir araya gelme önerisinde bulundu. “Hep beraber başka bir zaman toplanalım, sorunlarınızı masaya yatıralım. Listeleme şeklinde mecliste grubu bulunan parti milletvekili arkadaşlarımıza teslim edelim; sizin sorunlarınızı mecliste gündeme getirsinler.” şeklinde konuşan Çelik, medyanın yüzde 95’inin iktidarın kontrolü altında olduğunu vurguladı.

Çelik, Gazetecilerin baskı altında olduğunu dile getirerek, hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Özellikle Uğur Mumcu, Metin Göktepe, Hrant Dink ve diğerleri gibi önemli isimlere anma ve saygı gösterdi. Hapiste olan gazetecilere geçmiş olsun dileklerini ileten Çelik, toplantının ardından sözlerine son verdi.

Toplantıya katılanlar arasında Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan ve CHP İstanbul yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir de bulunuyordu. Bu toplantı, medya özgürlüğü ve gazetecilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekme adına önemli bir platform sağladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.