Dolar 32,1922
Euro 35,1006
Altın 2.520,69
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çağrı: Saraçhane’de Buluşalım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çağrı: Saraçhane’de Buluşalım!
9 Mayıs 2024 11:09
105

HABERMAX. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde önemli bir çağrıda bulundu. Özel, atanmayan öğretmenler, mülakat mağdurları, müfredattan endişe duyanlar ve laik eğitim isteyenleri İstanbul’un tarihi meydanı Saraçhane’de buluşmaya davet etti.

Büyük buluşmanın 18 Mayıs’ta, saat 13.00’te gerçekleşeceğini belirten Özgür Özel, herkesi seslerini duyurmak ve taleplerini ifade etmek için Saraçhane’ye katılmaya çağırdı.

Öğretmenlerin, mülakat mağdurlarının, eğitim sisteminden endişe duyanların ve laik eğitim savunucularının bir araya gelerek ortak seslerini yükseltecekleri bu buluşmanın önemine vurgu yapan Özgür Özel, eğitim sisteminin daha adil, daha özgür ve daha nitelikli hale gelmesi için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Saraçhane’deki buluşmanın, eğitimde yaşanan sorunlara dikkat çekmek ve çözüm önerilerini dile getirmek adına önemli bir platform olacağını belirten Özgür Özel, tüm katılımcıları bu önemli etkinlikte bir araya gelmeye davet etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla Saraçhane’de buluşacak olan vatandaşlar, eğitim alanındaki sorunlarına dikkat çekerek, çözüm için birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha vurgulayacaklar.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.