Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Rize’de Çay Üreticilerine Seslendi: “Bu Eli Havada Bırakmayın”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Rize’de Çay Üreticilerine Seslendi: “Bu Eli Havada Bırakmayın”
2 Haziran 2024 20:38 | Son Güncellenme: 2 Haziran 2024 20:48
148

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Rize’nin çay üreticilerine seslenerek, çay konusundaki taleplerini dile getirdi. Özel, her görüşten hemşehrisinin sesini duyurmaya geldiğini belirterek, çay üreticilerinin sorunlarına dikkat çekti ve destek istedi.Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

“Kendi Memleketinden Sayın Erdoğan’a Her Görüşten Hemşehrisinin Sesini Duyurmaya Geldim”

Özgür Özel, Rize’de düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, kendi memleketinden olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, çay üreticilerinin taleplerini iletmek için burada olduğunu ifade etti. Özel, “Burada sadece CHP’liler yok, Rize ittifakı var, çay ittifakı var. Çay üreticisi elini uzatıyor, bu eli havada bırakmayın” dedi.Bir 6 kişi, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'SON SÖMÜRÜYE ÇAY'DA SERVETİNİZ BIZDEN CALDIKLARINZ য়েਂ NS 1KİLO 1 CAY 2SMMİT ALMIYOR CH HAVI' görseli olabilir “Bu Eli Havada Bırakmayın”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çay üreticilerinin sorunlarının çözümü için herkesi bir araya gelmeye çağırdı. Özel, çay üreticilerinin taleplerinin karşılanması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını ve çözüm için elini taşın altına koymayı istedi. Özel, “Bu eli havada bırakmayın” çağrısıyla, çay üreticilerinin yanında olduklarını ve destek vereceklerini vurguladı.Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'CHP' görseli olabilirÇay Üreticilerinin Talepleri

Rize’de çay üreticileri, uzun zamandır çay fiyatlarının düşük olması ve yaşadıkları ekonomik zorluklar konusunda endişe içindeler. Özellikle, çay tarlalarının bakımı ve işçilik maliyetlerinin artmasıyla birlikte, üreticilerin gelirlerinde ciddi düşüşler yaşandığı belirtiliyor. Çay üreticileri, hükümetten çay fiyatlarının artırılması ve üreticilere destek verilmesi yönünde adımlar atılmasını talep ediyorlar.Bir 4 kişi görseli olabilirÖzgür Özel’in Çağrısı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Rize’de yaptığı çağrı, çay üreticilerinin sorunlarının çözümü için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Özel’in, her görüşten insanın desteğini alarak çay üreticilerinin yanında olduğunu göstermesi, bölgedeki çay üreticileri tarafından olumlu karşılandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Rize’de yaptığı çağrı, çay üreticilerinin sesini duyurmak ve sorunlarına çözüm bulmak için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Özel’in, çay üreticilerinin yanında olduğunu ve destek vereceğini belirtmesi, bölgedeki çay üreticileri tarafından olumlu karşılandı.Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirÖzgür Özel’den Filistin Açıklaması: “Zulme Son Vermek İstiyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin’deki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayarak, dünyanın Filistin’i tanımasını ve zulme son verilmesini istedi.

 Filistin’e Destek

Özgür Özel, yaptığı açıklamada, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, Filistin’in bütün dünya tarafından tanınmasını ve zulme son verilmesini istediklerini belirtti. Özel, “Filistin’i bütün dünyanın tanımasını istiyoruz. Zulüm dursun istiyoruz” dedi.

 İsrail’in Soykırımı Lanetleniyor

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını sert bir dille eleştiren Özgür Özel, “İsrail’in yaptığı soykırımı bir kez daha Rize’den lanetliyoruz” ifadelerini kullandı. Özel, Filistin’deki masum insanların yaşadığı acıları ve zorlukları göz önünde bulundurarak, uluslararası toplumun bu duruma sessiz kalmaması gerektiğini vurguladı.

Uluslararası Topluma Çağrı

Özgür Özel, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının son bulması için uluslararası topluma çağrıda bulunarak, Filistin halkının haklarının korunması gerektiğini belirtti. Özel, barış ve adaletin tesis edilmesi için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Filistin’deki Zor Durum

Filistin’deki zor durumun devam ettiğine dikkat çeken Özgür Özel, bölgedeki insanların güvenliği ve refahının sağlanması için uluslararası toplumun daha fazla çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Özel, Filistin’in bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele eden halkın yanında olduklarını belirtti.

Barış ve Adalet İçin Çalışmaya Devam

Özgür Özel, Filistin’deki zulme karşı mücadelelerinin süreceğini ve barış ve adaletin sağlanması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Özgür Özel’in Filistin’e yönelik İsrail saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklama, zulme karşı duyarlılığın ve adaletin vurgulanması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Özel’in, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırması, barış ve adaletin sağlanması için önemli bir çağrı niteliği taşıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.