Dolar 32,2511
Euro 34,7448
Altın 2.381,03
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığını Devralan Melda Tanışman Kadınların Öncü Sesi Olacak

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığını Devralan Melda Tanışman Kadınların Öncü Sesi Olacak
15 Ağustos 2023 18:11
560

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy ilçe başkanlığı görevini devralan Melda Tanışman, bugün yapılan törenle görevi eski ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş’tan devraldı. Tanışman, CHP Çekmeköy ilçesi tarihinde seçilen ilk kadın ilçe başkanı olma özelliğini taşıyor.

Görevi devralır almaz ilk adımı atan Melda Tanışman, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek ilçeye damgasını vurdu. Toplantıda, ilçede yapılacak olan projeler, çalışmalar ve hedefler masaya yatırıldı. Tanışman, dağıtılan görevlerin takibi konusunda titizlikle çalışacaklarını ve ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Tanışman, kadınların öncü sesi olarak CHP Çekmeköy ilçesinde farkındalığı artırmak ve kadınların daha etkin rol almasını sağlamak için çalışmalar yapacağını ifade etti. Kadınların siyasette daha fazla söz sahibi olabilmesi için destek olacaklarını vurgulayan Tanışman, herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplumun inşası için mücadele edeceklerini söyledi.

Eski ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş ise görevi devretmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Melda Tanışman’ın başarılı bir dönem geçireceğine inandığını belirtti. Kızıldaş, Çekmeköy’ün sorunlarının çözümü için her daim yanlarında olacağını ve destek vereceğini ifade etti.

CHP Çekmeköy ilçe yönetimi, Melda Tanışman başkanlığında çalışmalarına hız kesmeden devam edecek. İlçede halkın sorunlarına çözüm üretecek, projeler geliştirecek ve ilçe halkının refahını artırmak için çaba sarf edecekler. Kadınların daha fazla temsil edildiği ve söz sahibi olduğu bir siyasi atmosferin oluşması için çalışmalarını sürdürecekler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.