Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ÇESADER İFTARDA BULUŞTURDU

ÇESADER İFTARDA BULUŞTURDU
24 Mayıs 2019 12:08 | Son Güncellenme: 29 Haziran 2019 16:18
563

AHA.Kısa adı (ÇESADER)olan Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı dolasıyla verdiği iftarla bölgede yayın yapan gazetelerin çalışanlarıyla birlikte esnafın katkısıyla Görkem Kafede bir araya geldi ÇESADER Başkanı Gökhan Balcı bazılarının iştahı kabardı sanki Çekmeköy’de meydan boşmuş gibi davranmaları hiç hoş değil herkes haddini bilsin yoksa bizler bildiririz dedi.

Başkan Balcı herkes haddini bilsin yoksa bizler hadlerini bildiririz

(ÇESADER) Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Gökhan Balcı her yıl olduğu gibi bu yılda bölgede yayın yapan gazeteci ve esnafı bir araya getirdi Görkem Kafede verilen iftarın ardında Başkan Balcı kısa bir değerlendirmede bulundu son zamanlarda ilçemiz esnafları üzerinde bazı kişilerin kooperatif kurma çabaları var bilsinler’ki meydan boş değil bizimle istişare edilmeden kimse gözünü buraya dikmesin aksi halde beni karşılarında görürler dedi Başkan Balcı burası Ümraniye değil herkes haddini bilsin yoksa biz esnaflar olarak hadlerini bildiririz  dedi.

Başkan Balcı Ekonominin son günlerde daralması gerçekten’de esnafımızı iş yaptıramaz hale getirdi dolasıyla sizden ricam Çekmeköy’den ikamet edenler kendi beldesinde alışverişlerini yapsınlar eğer böyle olursa kim kazançlı çıkar tabii’ki  esnafımız ve bizler bölgede kim yaşıyorsa herkes bu işlerden yararlanacaktır dedi

 

Çekmeköy esnafı Kalkınırsa İlçemiz Kalkınır

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği olarak bizlerde Çekmeköy esnafının derdine çözüm bulmak için sizlerle bugün bir araya geldik. Yerel ekonomilerdeki en büyük sorunlardan bir tanesi ulusal ve uluslararası işletmelere karşı küçük esnafın direnme gücünün bulunmamasıdır. Küçük esnafın bu konuda desteklenmesi ve ayakta kalabilmesi için yerel halkın daha fazla küçük esnaftan alışveriş yapmasını desteklemek gerekir. Küçük esnaftan alışveriş yapmanın ekonomiye katkıları olacağı gibi alışveriş yapana ve yapılana da pek çok faydası olacaktır küçük esnaftan alışveriş yapmak çevresel sürdürülebilirlik hem de ekonomik sürdürülebilirlik için önemlidir. Yerel esnaftan alışveriş yaparak aynı zamanda kendi toplumumuzun sağlık ve başarı kazanmasını desteklemiş oluruz. Ayrıca bu durum alışveriş için daha az seyahat etmemizi ve nakliyat için daha az kargo daha az kirlilik ve daha az trafik sıkışıklığı anlamına gelmektedir. Küçük esnaftan alışveriş yaparak paramız ülke ekonomisinde kalmış olur, yeni iş alanları yaratmış oluruz, çevreyi korumaya destek oluruz, yerel ekonomiyi beslemiş olursak paranızın değerini korumuş oluruz. Daha çok seçenek yaratmış oluruz, işinde daha uzman uzmanlarla çalışmış oluruz, girişimciliği desteklemiş oluruz, küçük esnafız destekleyip gelişmesine yardımcı olarak ülkemize daha fazla turist ve yatırımcı çekmiş oluruz. Değerli dostlar, bizleri kırmayarak geldiniz soframıza konuk oldunuz hepinize çok teşekkür ediyorum (ÇESADER) olarak Çekmeköy esnafına yazacağınız haberlerin üyelerimizin yönlendirilmesini istiyoruz. Bugün Çekmeköy’de yerel esnaf kalkılırsa ilçemiz’de kalkınmış olur şeklinde konuştu.

Paylaşın:
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.