Dolar 32,3625
Euro 34,6893
Altın 2.395,81
BİST 10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

ÇESADER ADAYI GAZİ MERCAN, PROJELERİNİ AÇIKLADI

ÇESADER ADAYI GAZİ MERCAN, PROJELERİNİ AÇIKLADI
29 Ekim 2021 16:14
511

Habermax.Kısa adı ÇESADER olan Çekmeköy Esnaf Sanatkârlar Derneği’nin önümüzdeki pazar günü yapılacak olan genel kurul öncesinde, başkan adaylığına talip olan Gazi Mercan, Süslü Bahçe Kafe Resteurant’ta basın mensupları adına kahvaltı düzenledi. Mercan, kahvaltıda yapacağı projeleri anlattı.

ÇESADER başkan adaylığı için çalışmalarını sürdüren Çekmeköy esnaflarından Gazi Mercan, 5 maddelik projesinden bahsederek: ‘’Allah’ın izniyle pazar günkü genel kurulda galip gelirsem öncelikli esnafa can suyu niteliğinde 5 madde olacak şekilde bir projem var, onu hayata geçireceğim” dedi.

Çekmeköy Esnaf Sanatkârlar Derneği Başkan Adayı Gazi Mercan Basın mensupları ile bir araya geldiği kahvaltıda konuşmasına “Öncelikle değerli basın mensupları hoş geldiniz buraya kadar geldiniz, desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” diyerek başladı.

Konuşmasının devamında “Bugün, pazar günkü olağan kongremiz için toplandık. Toplanma sebebimiz ise projelerimizi açıklamak. 1.madde olarak derneğimizin mevcut bir yeri yok. Toplantı yapmak, istişarelerde bulunmak için seçimden sonra ilk önceliğimiz dernek yerimizi tutmak olacak ve çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başlayacağız. Madde 2, biliyorsunuz Çekmeköy büyük bir ilçe oldu. Haliyle esnafı da çoğaldı. Biz de kooperatif için çalışmalar yapacağız. Özellikle hukuk ve mali müşavirler eşliğinde yapacağız. Bilirkişileri yanımıza alarak, sağlıklı bir yönetim kurarak bunların hepsini hayata geçireceğiz” dedi.

Mercan, “Az önce saydığım aklıselim insanlar ile onların direktifleriyle yolumuza devam edeceğiz. Ben yaptım oldu anlayışıyla değil esnafımızla birlikte istişare ederek bu hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

“Esnafımız artık daha çok pos cihazlarla alışverişlerini yapıyor. İlgili bankalarla yapacağımız toplantılarda en uygun bankayla çalışmaya devam ederiz” diyen Mercan konuşmasına “Ayrıca poşet olayını da en kısa zamanda çözeceğiz. Çünkü poşetin maliyeti çok yüksek olduğundan esnafa külfet veriyor. Çekmeköy esnafıyla dost olacağız, kaynaşacağız, zorda olanlara yardım elini uzatacağız. Özellikle hukuk danışmanları öncülüğünde darda olan esnafın yanında olacağız” diyerek devam etti.

Mercan konuşmasını “Biz kimseyi darbe yaparak görevden indirmedik. Ancak hukuki bir zeminde yapılacak olan seçim sonucunda zaferimizi ilan ederiz. Ayrıca biz bugüne kadar mezhep üzerinden kimseyle görüşmedik. Zaten etik de değil. Ben bu gibi şeyleri sevmem hepimiz Allah’ın kullarıyız” diyerek sonlandırdı.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.