Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Cemal Karataş, Ferizli Belediye Başkanlığı İçin Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Cemal Karataş, Ferizli Belediye Başkanlığı İçin Ak Parti’den Aday Adayı Oldu
13 Kasım 2023 11:20 | Son Güncellenme: 13 Kasım 2023 11:25
288

HABERMAX.İstanbul Çekmeköy ilçesinde köklü bir belediyecilik geçmişine sahip olan Cemal Karataş, 30 yılı aşkın süredir çeşitli kademelerde görev alarak edindiği deneyimleriyle Ferizli’ye hizmet etmeye karar verdi. AKP’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan Karataş, 12 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirdiği basın toplantısında, Ferizli ilçe halkına seslenerek, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday olduğunu resmi olarak duyurdu.

Sevilen bir isim olarak bilinen Karataş, Ferizli’nin geleceğine katkı sağlama arzusuyla yola çıktığını vurgulayarak, 30 yıllık birikimiyle ilçenin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretme sözü verdi. Halka daha iyi hizmet sunma hedefiyle çıktığı bu yolda, Ferizli ilçesini daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyor.

Ferizli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan eden Cemal Karataş’a, Ferizli ilçe halkı ve destekçileri tarafından olumlu bir şekilde karşılık verildi. Başkanlık yarışında, Karataş’ın deneyim ve vizyonunu ön plana çıkarması, ilçenin genel kalkınması ve refah seviyesinin artması adına büyük bir umut oluşturuyor.

12 Kasım 2023 tarihinde yapılan açıklama ile başlayan seçim sürecinde, Ferizli ilçesinin kaderini belirleyecek olan yerel seçimlerde Cemal Karataş’a başarılar dilerken, ilçe halkının da bu süreçte katılımcı ve bilinçli bir şekilde yer almasını umut ediyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.