Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Cem Yılmaz 9 Dakikada Kapalı Gişe!

Cem Yılmaz 9 Dakikada Kapalı Gişe!
15 Ocak 2024 17:42 | Son Güncellenme: 15 Ocak 2024 17:43
218

HABERMAX.Cem Yılmaz’ın 7 Şubat tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak olan yeni gösterisi “CMXXIV”in Şubat ayı biletleri, satışa açıldıktan 9 dakika içinde tamamen tükendi. Aynı gün akşam saatlerinde satışa açılan Mart tarihli biletleri ise yarım saate yakın bir sürede tamamen tükenerek adeta rekor kırdı. Dakikalar içinde biletleri tükenen “CMXXIV”in Nisan ve Mayıs aylarındaki gösterimlerinin biletleri 19 Ocak Cuma günü saat 12.00’dan itibaren passo.com.tr’den satışta!

Cem Yılmaz’ın uzun bir aranın ardından “CMXXIV” adını taşıyan tek kişilik stand up gösterisi ilk kez Zorlu PSM’de seyircilerle buluşmak için hazırlıklarını sürdürürken bugün satışa açılan Şubat gösterimleri 9 dakika içinde sanatseverlerin yoğun ilgisiyle tamamen tükenirken aynı gün akşam saatlerinde satışa açılan Mart ayı gösterimleri ise rekor bir ilgiyle yeniden yarım saate yakın bir sürede yeniden tükendi. Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek bu özel gösterinin Nisan ve Mayıs tarihli biletleri ise 19 Ocak Cuma günü saat 12.00’da passo.com.tr’de satışta olacak.

Cem Yılmaz’ın “CMXXIV” adını taşıyan yeni performansı, 7 Şubat 2024 tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), on yılı aşkın süredir ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün sanatçıları ile birlikte yarının sanatçılarına da hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor, sanatın büyüleyici yolculuğunda onlara destek oluyor! Sanatseverlere 11.sezonunda da “Dünyan Değişsin” mottosuyla seslenen ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM, sanata gönülden bağlı yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarına kadar kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, dünya standartlarında çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan ve global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Zorlu PSM, yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.