Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

“CEM KARACA” SETE ÇIKTI

“CEM KARACA” SETE ÇIKTI
24 Eylül 2023 10:00
160

HABERMAX.Efsanevi ses ve karakter Cem Karaca’nın hayatını sinemaya taşımaya hazırlanan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin çekimleri başladı. Ülkemizin en önemli ve sıra dışı yönetmenlerinden Yüksel Aksu’nun yönettiği, İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’yı canlandırdığı filmde Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

Yılın merakla beklenen filmlerinden “Cem Karaca’nın Gözyaşları” ekibi sete çıktı. Yaşarken olduğu gibi ölümünden sonra da şarkıları dillerden düşmeyen Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin çekimleri sanatçının doğup büyüdüğü İstanbul Bakırköy’de başladı. Setin ilk gününde semt halkının oyunculara ilgisi büyüktü.

“Dilberay”, “Barış Akarsu: Merhaba” filmlerinin ardından, Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yapım şirketleri bu kez Cem Karaca’nın hayatını anlatan film için güçlerini birleştirdi. Danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ve yakın çevresinin yaptığı projenin senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğu ise ülkemizin en önemli ve sıra dışı yönetmenlerinden Yüksel Aksu’ya emanet.

İsmail Hacıoğlu’nu Cem Karaca olarak izleyeceğimiz filmde deneyimli oyuncu Fikret Kuşkan’ı baba Mehmet Karaca, sinema ve televizyon dünyasının yıldız isimlerinden Yasemin Yalçın’ı ise anne Toto Karaca rolünde izleyeceğiz. Projede ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi birbirinden değerli oyuncular da rol alıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.