Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Saadat Partisi İstanbul il Başkanı Abdulah sevim istifa etti

Saadat Partisi İstanbul il Başkanı Abdulah sevim istifa etti
7 Kasım 2020 23:19 | Son Güncellenme: 7 Kasım 2020 23:23
806

AHA.Değerli Teşkilat Mensupları. 3 yılı aşkın bir süre önce İl Başkanı olarak seçildim. İl Başkanı seçildiğim günden itibaren, elimden geldiğince çalışmalar yapmaya gayret ettim. Bir çok zorlu süreci, sizlerle birlikte aştık.

Şimdi de yeni bir kongrenin arefesindeyiz. 29 Kasım tarihinde yeni bir kongre yapacağız.

Kongre süreci içerisinde YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk ve Genel Başklanımız Temel Karamollaoğlu, yapmış oldukları görüşmeler neticesinde, İstanbul’da İl Başkanını belirleme görevini, YİK Başkanımıza bıraktı.

YİK Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, bu kararın ardından İstanbul’a geldi. 2 gün boyunca İstanbul Teşkilatlarımızın hemen her kademesinden arkadaşımızla istişarelerde bulundu.

İstişarelerin ardından da, İl Başkanlığı görevi, bizzat YİK Başkanımız tarafından şahsıma tevdi edildi.

Bu sürece rağmen, bu akşam yaşanan oldu-bitti üzücü ve düşündürücüdür.

YİK Başkanımızın kararı doğrultusunda görevime devam edeceğimi, 29 Kasım’daki kongrede yeniden İstanbul İl Başkan Adayı olduğumu tüm kardeşlerime ilan ediyor, bu süreci suhuletle atlatacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.

Dr. Abdullah SEVİM
Saadet Partisi İstanbul İl BaşkanıAbdullah Sevim Kimdir ?

1955 Kastamonu doğumlu olan Abdullah Sevim, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nde master eğitimi aldı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliği görevinde bulunan Abdullah Sevim, Milli Gençlik Vakfı (MGV) İstanbul Şube Başkanlığı da yaptı. İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Yönetim Kurulu Başkanı olan Sevim, İHH Vakıf Eserleri Komisyonu Başkanı görevlerinde bulundu.
24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Saadet Partisi 27. dönem İstanbul 1.sıra milletvekili adayı olan Sevim, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.