Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇEKSİAD BAŞKANI ALBAYRAK BİZİ YARI YOLDA BIRAKANLAR BUGÜN BURADA YOKLAR

ÇEKSİAD BAŞKANI ALBAYRAK BİZİ YARI YOLDA BIRAKANLAR BUGÜN BURADA YOKLAR
25 Haziran 2021 23:11 | Son Güncellenme: 25 Haziran 2021 23:55
332
AHA.Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) kaldığı yerden devam kararı alarak olağan genel kurul kongresini ezici bir çoğunlukla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.ÇEKSİAD, yeni kongreyle birlikte daha güçlü ve dinamik bir kadro ile hedefini koydu. Tek liste halinde yeni yönetimiyle birlikte seçime giren Erdal Albayrak görevi eski Başkan Neșat Zeytin’de devir aldı.
ÇEKSİAD BAŞKANI ALBAYRAK’IN DETAYLI KONUŞMASI VİDEO 📹 

Kongrede çiçeği burnunda yeni Başkan Erdal Albayrak Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı 

 Çamlık kafede Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongreye üyelerin yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı. Kongre heyecanı yönetimin ve üyelerin tamamına yakınının katılımıyla daha da renkli ve coşkulu bir hal aldı. Kongre öncesi, birlik ve beraberlik içinde geçeceğinin de sinyaliydi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kongre başladı. Ardından divan başkanı ve üyelerinin seçimiyle kongre devam etti. Başkanlık divan heyeti kongreyi başlatarak üyelerin oylamasına sundu

Albayrak: ‘Bu başarı hepimizin’

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak kongre başlangıcında kürsüye gelerek, kısa bir sunum yaptı. Başkan Albayrak. ÇEKSİAD’ın içinde bulunduğu çalışmalarını, detaylara girmeden konu başlıkları şeklinde anlattı Başkan Albayrak çalışmalardan bahsederek  hedeflerine ulaşmanın mutluluğu ve sevincini hep beraber yaşadıklarını söyledi.

Çıtayı daha da yükselttik’

ÇEKSİAD’ın sosyal, kültürel ve iş dünyasına yönelik faaliyet ve çalışmalarını konu başlıkları altında anlatan Erdal Albayrak,  hep beraber. Bugün bunu başarmanın gururunu birlikte yaşıyoruz. ÇEKSİAD, iş İnsanları derneği olarak ticari, istihdam ve yatırıma yönelik çalışmalarının yanı sıra; sosyal ve kültürel anlamda da önemli bir misyon üstlendiğini. Bölgemizin kalkınması ve gelişmesi adına bugüne kadar hiçbir sorumluluktan kaçmadık ve kaçmayacağız” dedi.

Önümüzdeki süreçte de hedeflerinden ve amaçlarından sapmayarak bu misyonu devam ettireceklerini söyleyen. Başkan Albayrak, “Önceki dönemdeki yönetim kurulu arkadaşlarımızla büyük fedakarlık gösterdik. Ben başta şahsım adına tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. ÇEKSİAD bundan sonraki dönemde de yeni yönetimiyle birlikte yaptıklarımızın üzerine yenilerini koyarak çıtayı daha da yükselteceğiz. Bu bütünlük ve birliktelik tablosu bizi başarıya götürecektir” şeklinde ifadelerini kullandı.

Yeni yönetim iş başı yaptı

Kongrede daha sonra gelir-gider tablolarının okunmasına geçildi. Derneğin çok sayıdaki faaliyetlerine rağmen gelirlerinin giderlerinden fazla olması başarı olarak yorumlandı. Yapılan seçimlerde ise ise tek liste halinde aday oyan mevcut başkan Erdal Albayrak, üyelerin oylarının tamamını alarak yeni yönetimiyle görevi eski Başkan Neşet Zeytin’de telsim aldı.

Çekmeköy Belediye başkanı Ahmet Poyraz’ın ÇEKSİAD’aki konuşması Video

ÇEKSİAD YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LİSTESİ 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.