Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

ÇEKMEKÖY’DE ONBİNLERCE GENÇ KONSERLERLE COŞTU

ÇEKMEKÖY’DE ONBİNLERCE GENÇ KONSERLERLE COŞTU
19 Eylül 2022 19:39 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2022 19:40
265

HABERMAX.İstanbul’un en genç ilçesinde on binlerce genç sınav maratonu ve okul seçme yorgunluğunu Çekmeköy gençlik konserleri ile attı… Çekmeköy belediyesi gençler için ünlü sanatçılar Sinan Akçıl, Göksel, Sefo ve Motive konserleri düzenledi.

Yaz aylarında YKS sınavı stresi yaşayan sonrasında kazandıkları üniversitelere yerleşen gençler ve liseye başlayan gençlerin eğitim öğretim dönemi öncesinde motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için düzenlenen açık hava konserlerine binlerce genç ve aileleri katıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen konserlere; pop müziğin sevilen isimleri Sinan Akçıl ve Göksel, hayran kitlesinin büyük çoğunluğu gençlerin oluşturduğu Rapciler Sefo ve Motive katıldı.

Osmanlıda bizim Mustafa Kemal Atatürk’te !

Çekmeköylü gençler adına sanatçılara çiçek takdim eden Başkan Ahmet Poyraz, Çekmeköylü gençlere seslendiği konuşmasında “ Birileri zannediyor ki sadece kendileri konser veriyor. Ama Çekmeköydeki konserin bir farkı var. Biz diyoruz ki; Osmanlıda bizim Mustafa Kemal Atatürk’te bizim. İşte farkımız bu. Sefo’da bizim Tarkan’da bizim. Biz bu ülkede yaşayan Lazıyla, Kürdüyle, Çerkeziyle, Alevisi, Sunnisiyle hep beraber kardeşiz. Büyük bir Türkiyeyiz. Bizim farkımız bu. “ dedi.

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl; “ Stres atmak için birebir doğru konserler. Çekmeköy halkı bugün enerjisini atacak inşallah. Çok sevdiğim bir ilçe Çekmeköy ve çok büyük bir başkanları var. İnanın bana bence çok doğru yerdeler ve Çekmeköy benim İstanbul’da en sevdiği ilçelerin başında geliyor diyebilirim, “dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.