Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Çekmeköy’de Çocuklar, Hasan Amcalarına Özel Kampanya Başlattı: “Kendi Adayınızı Çıkartın!

12 Ekim 2023 17:32 | Son Güncellenme: 12 Ekim 2023 22:11
249

HABERMAX.Çekmeköy’de siyasi arenada sıradışı bir gelişme yaşandı. Çocuklar, Çekmeköy Belediye Başkanlığı için Hasan Öztürk’e özel bir çağrı yaparak, kendi adaylarını çıkarmaları gerektiği mesajını yüksek sesle iletti.

Çekmeköy ilçesinde, sevimli ve cesur çocuklar, kendilerine yakın gördükleri Hasan Öztürk’ün belediye başkanlığına adaylığına destek vermek amacıyla sıradışı bir kampanya başlattılar. Çocuklar, sosyal medya üzerinden paylaştıkları kısa bir video ile dikkat çektiler.

Videoda, çocuklar, çocuksu neşeleriyle “Hasan Amca, seni çok seviyoruz ve başkan olmanı istiyoruz! Ama aynı zamanda biz de kendi adayımızı çıkartmalıyız. Biz de kararlarımızı belirlemeliyiz!” dedi. Bu jest ile çocuklar, sadece Hasan Öztürk’e değil, genç kuşakların da politik süreçlere katılımı ve söz sahibi olma isteğini vurguladılar.

Hasan Öztürk ise bu kampanyayı memnuniyetle karşıladı ve çocukların bu tutkulu çağrısını desteklediğini ifade etti. Çocukların politik süreçlere olan ilgisi, Çekmeköy’de kapsayıcı ve katılımcı bir toplum oluşturma yolunda önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Bu olağanüstü kampanya, siyasi süreçlerin farklı kesimlerden gelen seslere açık olduğunu gösterirken, çocukların da toplumsal meselelere duyarlılık kazanma ve katkı sağlama potansiyelini sergiliyor. Çekmeköy’de siyasi sahne, çocukların ve gençlerin etkili birer aktörü haline gelme yolunda önemli bir adım atmış gibi görünüyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.