Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Gürsel Tekin, Cumhuriyetin 100. Yılında Özel Bir Mesajla Gündeme İşaret Etti

24 Ekim 2023 18:30
170

HABERMAX.İstanbul – Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul’un bir önceki milletvekili Gürsel Tekin, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırladığı video mesajıyla dikkatleri üzerine çekti. Gürsel Tekin’in yayımladığı bu özel mesaj, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihindeki önemli bir döneme işaret ederken, toplumun dikkatini Cumhuriyet değerlerine çekmeyi amaçlıyor.

 

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü, Türkiye’de büyük bir coşku ve kutlama ile karşılanırken, Gürsel Tekin, bu önemli tarihi olayı anlam dolu bir mesajla selamladı. Videoda Tekin, Cumhuriyetin kuruluşunun özgürlük, demokrasi ve laiklik gibi temel ilkeleri üzerine inşa edildiğini vurgulayarak, bu değerlerin korunması ve güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Tekin, “Cumhuriyet, Türkiye’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. 100 yıl boyunca bu değerleri yaşatmak ve daha da ileri taşımak görevimizdir” dedi. Ayrıca, Türkiye’nin zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu dönemde toplumsal birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Sosyal medya ve televizyon kanallarında geniş bir izleyici kitlesiyle paylaşılan bu özel video mesaj, Cumhuriyetin 100. yılında toplumun birçok kesiminden olumlu tepkiler aldı. Gürsel Tekin’in Cumhuriyet değerlerine verdiği önem ve bu değerleri koruma çağrısı, günümüzün siyasi ve toplumsal tartışmalarının merkezine yerleşti.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü, Türkiye’nin tarihindeki önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor ve bu özel dönemde siyasi liderlerin ve toplumun farklı kesimlerinin tarihî birliği ve değerlerine vurgu yapması önemli bir rol oynuyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.