Dolar 32,3936
Euro 34,5603
Altın 2.381,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Çekmeköy’de Aşkın Resmi: Canan ve Murat Evliliğe “Evet” Dedi!

Çekmeköy’de Aşkın Resmi: Canan ve Murat Evliliğe “Evet” Dedi!
19 Kasım 2023 17:25 | Son Güncellenme: 19 Kasım 2023 19:48
394

HABERMAX.Çekmeköy, İstanbul – Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Yadigar Aslan’ın sevgi dolu kızları Canan ve Murat, hayatlarını birleştirmek için “evet” dedi. Gelin ve damat, mutluluklarını aileleri, dostları ve sevdikleriyle paylaştı.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Yadigar Aslan’ın kıymetli kızları Canan ve Murat, düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Nikahları Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde kıyılan bu mutlu birlikteliği, aileleri ve yakın dostları coşkuyla kutladı.

Evlilik cüzdanını Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Yadigar Aslan’ın elinden alan genç çift, hayatlarını birleştirme kararlarını aileleri ve sevenleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Düğün törenine katılan davetliler, Canan ve Murat’ın mutluluklarına tanıklık etmenin heyecanını yaşadı.

www.habermax.com.tr sitesi imtiyaz sahibi Cansu Acar, bu özel günde Canan ve Murat’a bir ömür boyu sürecek mutluluklar dileyerek, ailenin mutlu gününe ortak oldu. Açıklamasında, “Sevgili Canan ve Murat, birlikte geçireceğiniz bu özel yolculukta sizlere sonsuz mutluluklar dilerim. İyi ki varsınız, iyi ki birbirinize ‘evet’ dediniz. HaberMax ailesi olarak bu mutlu gününüzde yanınızdayız,” ifadelerini kullandı.

Genç çift, romantik anıları ve samimi tebriklerle dolu bu özel günlerini sevdikleriyle birlikte unutulmaz kıldı. Canan ve Murat çiftine bir ömür boyu sürecek mutluluklar dileriz.Çekmeköy’ün Muhtarları, Canan ve Murat’ın Mutlu Gününde Bir Araya Geldi!

Çekmeköy, İstanbul – Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Yadigar Aslan’ın kıymetli kızları Canan ve Murat’ın düğün töreninde, mahalle muhtarları da bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldu. Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Sertif Yılmaz ve Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt, nikah töreninde Yadigar Aslan’a destek oldu.

Düğün töreninde samimi bir atmosfer oluşturan muhtarlar, yakın dostları Yadigar Aslan’a yalnız bırakmadı. Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Sertif Yılmaz ve Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt, gelin ve damadın mutlu günlerine tanıklık ederek, çiftin yanında yer aldılar.

Sertif Yılmaz ve Turgay Bozkurt, nikah törenindeki desteklerini dile getirerek, “Bu mutlu günlerde Yadigar Aslan’ın yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çekmeköy mahalleleri olarak birbirimize destek olmak, sevinçlerde ve mutluluklarda bir arada olmak, bizim için önemlidir. Canan ve Murat çiftine ömür boyu sürecek bir birliktelik dileriz,” ifadelerini kullandılar.

Düğün töreni, muhtarların katılımıyla daha da anlam kazanırken, Canan ve Murat çifti, bu samimi destek karşısında duygusal anlar yaşadı. Yadigar Aslan, muhtarların katılımıyla daha da anlam bulan bu özel gününde duygularını dile getirerek teşekkür etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.