Dolar 32,3662
Euro 34,7279
Altın 2.400,66
BİST 10.170,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Çekmeköy Sosyal Tesisleri’nde Sorunlar Artıyor: Vatandaşlar Fiyatları ve Hizmet Kalitesini Eleştiriyor

Çekmeköy Sosyal Tesisleri’nde Sorunlar Artıyor: Vatandaşlar Fiyatları ve Hizmet Kalitesini Eleştiriyor
5 Ekim 2023 01:16
217

HABERMAX.Çekmeköy’ün doğal güzellikleri ile ünlü Orman Evleri bölgesinde bulunan Güngören Çekmeköy Sosyal Tesisleri, son zamanlarda sıkça gündeme geliyor. Tesislerin kullanıcıları, bir dizi sorunu dile getiriyor ve bu sorunlarla ilgili endişelerini paylaşıyor.

Fiyatlar Yüksek, Hizmet Kalitesi Tartışılıyor

Bölgedeki doğal güzelliklere olan yakınlığıyla bilinen Çekmeköy Sosyal Tesisleri, kullanıcılar arasında popüler bir mekan olmasına rağmen, özellikle fiyatlandırma politikaları ve hizmet kalitesi konularında eleştirilere maruz kalıyor. Vatandaşlar, tesisin menü fiyatlarının neredeyse dışarıdaki restoranlarla yarıştığını ve bu nedenle daha ekonomik olmasını beklediklerini belirtiyorlar.

Altyapı Sorunları Göz Ardı Edilmiyor

Tesis kullanıcıları, lavabolarda suların akmadığı ve elektrik kesintilerinin yaşandığına dair şikayetlerini de dile getiriyorlar. Bir vatandaş, “Mecburen cep telefonu lambasıyla içeri girdim” şeklinde deneyimini aktarıyor. Bu tür altyapı sorunları, tesisin kullanımını olumsuz etkileyebilir ve güvenlik sorunlarına neden olabilir.

Belediye İşletiyor Ancak Sorunlar Çözülmeli

Çekmeköy Belediyesi tarafından işletilen Güngören Çekmeköy Sosyal Tesisleri’nin, bu sorunların giderilmesi için daha fazla çaba sarf etmesi bekleniyor. Vatandaşlar, tesisin güzel konumu ve doğa ile iç içe olma avantajlarını korumasını, ancak hizmet kalitesi ve fiyatlandırma politikalarını iyileştirmesini talep ediyorlar.

Bu sorunların çözülmesi, bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerin keyifli bir deneyim yaşamalarını sağlayacak ve tesisin gelecekteki popülerliğini etkileyebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.