Dolar 32,2512
Euro 35,0803
Altın 2.464,90
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Çekmeköy Siyasetinin Önemli İsimleri Basınla Buluştu: Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu”

Çekmeköy Siyasetinin Önemli İsimleri Basınla Buluştu: Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu”
2 Mayıs 2024 12:36 | Son Güncellenme: 2 Mayıs 2024 13:09
444

HABERMAX. Çekmeköy’de siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu, yaklaşan Sivas Derneği kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. İki iş insanı, düzenledikleri kahvaltı programında basın mensuplarına ev sahipliği yaparak gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulundu.

Etraf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Yılmaz, COFFEE MEDİA’da kahvaltı programı düzenleyen Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.”

Programda, Çekmeköy Sivaslılar Dernek başkanlığına adaylığını açıklayan Lütfü Tiryakioğlu ve dernek başkan vekili Serkan Çelikel, önemli konular üzerine sohbet ettiler. Katılımcılar, yerel siyaset ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi alırken, adaylık sürecine ilişkin de değerli görüşler paylaşıldı.

Bu buluşma, Çekmeköy’deki siyasi ve toplumsal dinamiklere ışık tutarken, yerel basının da önemli bir platform sunma fırsatı bulduğu bir etkinlik oldu. Serkan Çelikel ve Lütfü Tiryakioğlu’nun bu tür etkinliklerle yerel kamuoyuna açık bir iletişim ve diyalog yaklaşımı sergilemeleri, bölgedeki demokratik süreçlerin ve dernek faaliyetlerinin önemini vurguluyor.

Serkan Çelikel, basın mensuplarını onurlandırdı. Çelikel, özel bir etkinlikte basın mensuplarına çam sakızı çoban armağanı olarak isimleri yazılı masa üstü kalemlik hediye etti. Bu jest, basın çalışanlarının emeklerinin takdir edildiğini gösterdi.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.