Dolar 32,2676
Euro 35,0615
Altın 2.465,57
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Çekmeköy Sevenler Platformu’nun Yeni Başkanı: Çiğdem Ekti oldu

Çekmeköy Sevenler Platformu’nun Yeni Başkanı: Çiğdem Ekti oldu
29 Eylül 2023 15:18 | Son Güncellenme: 29 Eylül 2023 15:19
219

HABERMAX.Son günlerde adını sıkça duyduğumuz ve hızlı bir girişle kamuoyunu meşgul eden Çekmeköy Sevenler Platformu, sonunda yeni başkanını buldu.  Çiğdem Ekti, platformun başkanı olarak seçildi.

Çekmeköy Sevenler Platformu’nun yeni başkanı Çiğdem Ekti. Genç yaşına rağmen, ailesinin eğitim ve toplumsal sorumluluk konularındaki öğretileri sayesinde kendini geliştirmiş ve topluma hizmet etme arzusuyla doluydu. Bu özellikleriyle platform üyeleri tarafından çoğunlukla destek gördü ve başkanlık seçimlerinde birinci sırada yer aldı.

Seçimler sonucunda Çekmeköy Sevenler Platformu’nun yeni başkanı olarak belirlenen Çiğdem Ekti, bu güzide ilçede önemli bir sorumluluğu üstlenmiş oldu. Üyeler, “Başkanımız” diyerekten sloganlarla kutladılar ve gelecekte ilçenin hizmetkarı olarak yardımlarına devam edeceğine olan güvenlerini dile getirdiler.

Çiğdem Ekti, yeni görevine başlarken, ilçenin ihtiyaçlarına odaklanacak ve toplumsal projeleri hayata geçirmek için çaba harcayacak. Genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenen Ekti, ilçesine değer katma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğini belirtti.

Çekmeköy Sevenler Platformu’nun yeni döneminde, Çiğdem Ekti liderliğindeki bir ekip, ilçenin daha da gelişmesi ve iyileşmesi için çalışacak. İlerleyen günlerde, Ekti ve ekibinin neler başaracağını hep birlikte görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.