Dolar 32,2194
Euro 34,6488
Altın 2.399,53
BİST 10.247,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Çekmeköy Ordulular Derneği Yeniden Sedat Erdem İle Yola Çıkmaya Hazırlıyor

Çekmeköy Ordulular Derneği Yeniden Sedat Erdem İle Yola Çıkmaya Hazırlıyor
12 Şubat 2024 08:51 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2024 09:19
128

HABERMAX. Çekmeköy’ün gözde semtlerinden biri olan Çekmeköy’de, Ordulu hemşerilerin buluşma noktası haline gelen Çekmeköy Ordulular Derneği, yeni bir döneme adım attı. Önceki dönemin sevilen başkanlarından Sedat Erdem liderliğinde gerçekleştirilen ilk yönetim buluşması, dernek üyeleri arasında büyük heyecan yarattı.

Başkan Sedat Erdem, yenilenen dernek merkezinde düzenlenen buluşmada önemli mesajlar vererek, derneğin yeni dönem hedeflerini paylaştı. “Daha güzel işler yapmak üzere yeniden bir dönem daha beraberiz. Ordulu hemşerilerimizi layık oldukları en güzel şekilde temsil edeceğiz” diyen Başkan Erdem, derneğin geleceğine yönelik vizyonunu ortaya koydu.

Çekmeköy’de yaklaşık 50.000 Ordulu hemşerinin bulunduğunu belirten Başkan Erdem, dernek çatısı altında bir araya gelerek güçlü bir topluluk oluşturacaklarını vurguladı. Siyasi görüş ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerin yanlarında olacaklarını belirten Başkan Erdem, toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı ön plana çıkardı.

Dernek, 2008 yılından bu yana varlığını etkin bir şekilde sürdürerek, Alemdağ Stadyumu ile Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlediği büyük Ordulu buluşmalarıyla önemli bir sosyal platform sağladı. Başkan Erdem, derneğe destek verenleri ve emeği geçenleri anarak, birlik ve dayanışma ruhunun devam etmesini vurguladı.

Çekmeköy Ordulular Derneği’nin kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya’ya, dönem başkanları Metin Çoban ve İsmet Atik’e, derneğin geçmişteki maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli abiler ve kardeşlere teşekkürlerini ileten Başkan Erdem, geçmişle gelecek arasında köprü oluşturmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

Başkan Sedat Erdem liderliğinde, Çekmeköy Ordulular Derneği’nin yeni dönemi, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü ve etkin bir şekilde devam edecek gibi görünüyor. Hemşerilerin bir araya gelerek ortak değerler etrafında kenetlenmeleri ve toplumlarına katkı sağlamaları için önemli bir platform olmaya devam edecekleri belirtiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.