Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Çekmeköy Müteahhitler Derneği Kahvaltıda bir araya geldi

Çekmeköy Müteahhitler Derneği Kahvaltıda bir araya geldi
19 Ekim 2021 08:50 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2021 07:03
263

Kısa adı (ÇEKMÜDER) olan Çekmeköy. Müteahhitler Derneği basına kahvaltı verdi. Can Kebap‘ta basın mensupları ile buluşan Müteahhitler yapacakları çalışmaları hakkında basın mensupları ile tertipledikleri kahvaltı programında anlattılar.

(ÇEKMŪDER) Kahvaltıya Dernek Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulunun yanı sıra Çekmeköy’de müteahhitlik yapan işadamları katıldı.

Kahvaltı programında konuşan Çekmeköy. Müteahhitler Dernek Başkanı Evsen amaçlarını şu şekilde özetledi. Derneğimizle ilgili bundan sonra çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Burada hem kaynaşma hem de fikir alışverişi yapalım diye toplandık dedi. Evsen sizin aracınızla ilçemize Bir Fuar alanı istiyoruz bununla ilgili taleplerimiz var bizlere uygun zeminde yer ayarlanırsa mutlu oluruz birde. Taşdelen Yenidoğan sapağında bir yol çalışma talebimizin olduğunu, Bu yöndende siz değerli basın mensuplarında yardım istiyoruz dedi.

Başkan Evsen Bir Arada olursak daha güçlü oluruz diye düşünüyorum 

ÇEKMÜDER‘in kuruluş aşamasına’da değinen. Başkan Yücel Evsen şunları söyledi.  “Biz bu yola çıkarken. Çıkma amacımız’da beliydi yaşadığımız sıkıntılar oldu. Bir arada olursak daha güçlü olacağımızı düşünerek. Bizim asıl amacımız güçlerimizi birleştirerek vatandaşlarımıza daha fazla yardımcı olabilmekti. Bunu da sayımızla gerçekleştirdik. İlk başta gerçekten işini layıkıyla yapan insanları bir araya getirmek, yönetim kurulumuzu da bu yönde oluşturduk ifadelerini kullandı.ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen sözlerine tüm katılımcılara teşekkür ederek tamamladı  bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiğiniz için hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Dostane havasında geçen sohbet sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek program son buldu 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.