Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Çekmeköy Muhtarlar Birliği, Gazeteciler Günü’nü Başkan Nejat Girgin’in Liderliğinde Düzenlenen Onur Kahvaltısıyla Coşkuyla Kutladı

Çekmeköy Muhtarlar Birliği, Gazeteciler Günü’nü Başkan Nejat Girgin’in Liderliğinde Düzenlenen Onur Kahvaltısıyla Coşkuyla Kutladı
5 Ocak 2024 12:34 | Son Güncellenme: 5 Ocak 2024 13:57
218

HABERMAX.Çekmeköy ilçesine bağlı 21 mahalle muhtarı, bir araya gelerek Gazeteciler Günü’nü, Çekmeköy Muhtarlar Birliği Başkanı Nejat Girgin’in öncülüğünde düzenlenen özel bir kahvaltı programıyla kutladılar. Bu anlamlı buluşma, 10 Ocak’ta, gazetecilik mesleğine duyulan saygı ve teşekkürün bir ifadesi olarak gerçekleşti.

Kahvaltı programına, Çekmeköy Muhtarlar Birliği Başkanı Nejat Girgin’in liderliğinde, ilçeye bağlı 21 mahalle muhtarı katılırken, birlik ve dayanışma içinde geçen bu özel gün, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Program öncesinde konuşan Nejat Girgin, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, basın mensuplarının toplum için önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Girgin, gazetecilerin toplumu bilgilendirmek, yönlendirmek ve bilinçlendirmek adına önemli bir role sahip olduğunu ifade ederek, bu nedenle Gazeteciler Günü’nü özel bir kahvaltı ile kutlamayı uygun gördüklerini dile getirdi.

Özellikle pandemi sürecinde, gazetecilerin özverili çalışmalarının altını çizen Girgin, onların mesai mefhumu gözetmeksizin toplumu bilgilendirme çabalarının takdire değer olduğunu söyledi. Programda bir araya gelerek, gazetecilere teşekkür etme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Program boyunca mahalle muhtarları arasında güncel konuların yanı sıra mahallelerin ihtiyaçları ve projeleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Aynı zamanda muhtar aday adaylarının da katıldığı kahvaltıda, birlikte çalışma ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.Girgin, sözlerine şunları ekledi: “Sizler, bizim göremediğimizi görüyor ve kalem alıyorsunuz. Bizler de mahallelerimizin halkına elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Bu süreçte birbirimize destek olmamız, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz önemli. Bizler, mahalle muhtarları olarak mahallemizin temsilcisi olmanın yanı sıra, gazetecilerle de işbirliği içinde olmalı, onların görüş ve düşüncelerine kulak vermeliyiz.”

Girgin ayrıca, muhtar aday adaylarına başarılar dileyerek, gazetecilerin gününü kutladı ve sağlıklı bir yıl diledi. Kahvaltı sonrasında, tüm katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi. Muhtarlar, bir araya gelerek hem Gazeteciler Günü’nü kutlama hem de önemli konuları görüşme fırsatı buldular. Bu birliktelik, mahalleler arası iletişimi güçlendirmenin yanı sıra, toplumsal dayanışma ve işbirliğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.