Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Çekmeköy’de CHP Belediye Başkan Adayı Çerkez’den Sabah Namazı Buluşması

Çekmeköy’de CHP Belediye Başkan Adayı Çerkez’den Sabah Namazı Buluşması
15 Şubat 2024 11:40 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2024 11:45
277

HABERMAX. Çekmeköy CHP’nin belediye başkan adayı, yaklaşık 6 aydır ilçeyi adım adım gezip halkın gönlünde yer edinmeye çalışıyor. Henüz aday adaylığı kesinleşmemiş olmasına rağmen, azimle ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren aday, hiç yılmadan, usanmadan ve bıkmadan ilçe halkıyla iç içe oldu. Şimdi ise bu emeklerin meyvelerini almaya hazırlanıyor. Bir 12 kişi ve masa görseli olabilir
“Çekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı, Halkın Gönlünde Taht Kurdu”

Çekmeköy’de CHP Belediye Başkan aday adayı Orhan Çerkez, yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe halkıyla yakın temas kurmak için her fırsatı değerlendiren Çerkez, bu kez sabah namazı sonrası Ensar Camii’nde düzenlenen kahvaltı programında komşularıyla bir araya geldi.

Çerkez, “Günün en karanlık anında, aydınlığın müjdecisidir; Sabah Namazı…” diyerek umut dolu bir güne, Merkez Mahallesi Ensar Camii’nde sabah namazıyla başladıklarını belirtti. İlçe örgütüyle birlikte sabah namazı sonrası komşularla bir araya gelerek kahvaltı programı düzenlendi ve hoş bir sohbet ortamında bulunuldu.

Çekmeköy’ün geleceği için umut dolu adımlar atılmaya devam ederken, adayın samimi çabaları ve halkla iç içe olma çabası, seçim sürecinin de başarılı ve etkileyici geçeceğini gösteriyor.

Orhan Çerkez’in Çalışmaları:

Yaklaşık 6 ay önce aday adaylığını açıklayan Çerkez, bu süreçte Çekmeköy’ü karış karış gezerek halkla buluştu. Ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmaları gibi çeşitli etkinliklerle ilçe sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.Bir 10 kişi ve masa görseli olabilirSabah Namazı Buluşması:

Orhan Çerkez, umut dolu bir güne, sabah namazıyla Merkez Mahallesi Ensar Camii’nde başladı. İlçe örgüt üyeleriyle birlikte sabah namazı sonrası komşularıyla kahvaltı programında bir araya gelen Çerkez, samimi bir ortamda sohbet etti.

Orhan Çerkez’in Mesajı:

Sabah namazı buluşması sonrası yaptığı açıklamada Çerkez, şunları söyledi:

“Günün en karanlık anında, aydınlığın müjdecisidir; Sabah Namazı… Umut dolu bir güne, sabah namazıyla Merkez Mahallesi Ensar Camii’de başladık. İlçe örgütümüz ile birlikte sabah namazı sonrası komşularımızla kahvaltı programımızda bir araya gelerek hoş sohbette bulunduk.”

Çerkez’in Hedefi:

Orhan Çerkez’in temel hedefi, Çekmeköy’de CHP’ye ve kendisine olan güveni yeniden tesis etmek ve 2024 seçimlerinde zafer kazanmak. Halkla yakın diyalog kurmak ve samimi bir iletişim sürdürmek için yoğun bir şekilde çalışan Çerkez, bu hedefe ulaşacağına inanıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.