Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Çekmeköy CHP’den Ön Seçim ve Aday Belirlemede Tepki: “İmzalarımıza Sahip Çıkın!”

Çekmeköy CHP’den Ön Seçim ve Aday Belirlemede Tepki: “İmzalarımıza Sahip Çıkın!”
28 Ocak 2024 16:50 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2024 18:17
336

HABERMAX. Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski ilçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, bugün ilçe merkezi önünde örgüt üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında, ön seçim ve il başkanlığına yapılan çağrılara ilişkin önemli mesajlar verdi.

Belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki gecikmeye de değinen Kızıldaş, geçmiş seçimlerde de benzer durumların yaşandığını belirtti ve bu durumun seçim sürecini zorlaştırdığını ifade etti. Adayın sahada güçlü olması gerektiğine dikkat çeken Kızıldaş, partinin belirleyeceği adayın örgütün tam destek ve güvenini arkasında bulması gerektiğini vurguladı.

CHP Çekmeköy ilçe binası önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında, eski ilçe başkanı ve belediye meclis üyesi aday adayı Hüseyin Kızıldaş ön seçim talebini bir kez daha dile getirdi. Kızıldaş, beraberindeki parti üyeleriyle birlikte topladıkları imzaların önemine vurgu yaparak, ön seçimin belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki süreci demokratik bir şekilde yürütmenin önemine değindi.

Belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki gecikmeye de değinen Kızıldaş, geçmiş seçimlerde de benzer durumların yaşandığını belirtti ve bu durumun seçim sürecini zorlaştırdığını ifade etti. Adayın sahada güçlü olması gerektiğine dikkat çeken Kızıldaş, partinin belirleyeceği adayın örgütün tam destek ve güvenini arkasında bulması gerektiğini vurguladı.Geçtiğimiz aylarda ön seçim için toplanan imzaların ilçe, il ve genel merkeze ulaştığını belirten Kızıldaş, ancak ön seçim kararının ilçelerinde uygulanmadığını dile getirdi. Ön seçimin önemine değinen Kızıldaş, CHP’nin Çekmeköy’de heyecan ve ivme kazandığını, örgüt toplantısında herkesin ön seçime destek verdiğini ifade etti.

Son olarak, Kızıldaş ön seçim kararının diğer bölgelerde uygulanabiliyorsa Çekmeköy’de de uygulanabileceğini belirterek, CHP’nin bayrağını en yükseklere dikip kazanacaklarını vurguladı. Bu açıklamalar, Çekmeköy’deki siyasi atmosferin ve CHP’nin iç dinamiklerinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.