Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

Çekmeköy CHP’den Coşkulu Aday Tanıtımı: Birlik ve Umut Mesajı

Çekmeköy CHP’den Coşkulu Aday Tanıtımı: Birlik ve Umut Mesajı
3 Mart 2024 15:30 | Son Güncellenme: 3 Mart 2024 16:49
267

HABERMAX. Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 3 Mart 2024 tarihinde spor kompleksinde gerçekleştirdiği coşkulu bir etkinlikle, Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in liderliğindeki adaylarını tanıttı. Spor kompleksi, parti mensupları ve destekçileriyle dolup taşarken, atmosfer sevgi, birlik ve umutla doldu.

Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi, Aday Tanıtım Etkinliğiyle Güçlü Bir Birlik Mesajı Verdi

Bugün, Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi, heyecan ve coşku dolu bir atmosferde spor kompleksinde düzenlediği aday tanıtım etkinliğiyle, yaklaşan yerel seçimler için güçlü bir başlangıç yaptı. Etkinlik, Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in liderliğinde, partililerin ve destekçilerin katılımıyla gerçekleşti.

Spor kompleksi, sabah saatlerinden itibaren parti mensupları ve bölge sakinleriyle dolup taşarken, etkinliğin önemi ve beklenen heyecan herkesin yüzünde okunuyordu. Etkinlik, DJI sunucularının coşkulu enerjisiyle başladı ve sahne solunu dolduran kalabalığı coşturarak başladı.

Aday tanıtımına katılanlar arasında siyasi camiadan tanıdık yüzler de vardı. Eski Devlet Bakanı Önay Alpago, eski milletvekili Ensar Öğüt, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Çetin Çapan, Seyfettin Yıldırım, Özgür Kıp ve Ayşen Muştu gibi isimler, etkinliğe destek vermek için salonu dolduran kalabalık arasındaydı.

Etkinliğin ilk konuşmacısı, ilçe başkanı Melda Tanişman oldu. Tanişman, duygu yüklü bir konuşma yaparak, partililere ve destekçilere teşekkür etti ve Orhan Çerkez başkan ve ekibine olan minnetini ifade etti. Konuşması boyunca, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı ve seçimlerde güçlü bir zafer için birlikte hareket etme çağrısı yaptı.Daha sonra sahneye çıkan Orhan Çerkez, salonu dolduran kalabalığa hitaben duygusal ve samimi bir konuşma gerçekleştirdi. Çerkez, partililere ve destekçilere olan teşekkürlerini ileterek, birlikte hareket ederek kazanacaklarını ve bu zaferin hep birlikte olacağını vurguladı. Partinin hedefleri, vaatleri ve bölge için planları hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Programın sonunda, Orhan Çerkez ve 7 belediye başkan adayı sahneye çıkarak birlikte poz verdi. Ardından meclis üyesi adayları da sahneye çıkarak birlikte kameralara poz verdiler. Bu anlar, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan anlamlı bir final oldu ve salondaki coşku doruk noktasına ulaştı.Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlediği bu etkinlik, siyasi arenada güçlü bir destek ve birlik mesajı verdi. Katılımcılar, umut dolu bir geleceğe doğru birlikte ilerleme sözü verdiler ve seçimlerde başarı için kenetlendiler.

Etkinlik, DJI sunucularının enerjisiyle başladı. Sahne solunu dolduran partililer, heyecanla bekledikleri aday tanıtımını karşılamak için sabırsızlanıyordu. Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in öncülüğünde, Çekmeköy’ün geleceğine dair vaatler ve projeleri paylaşmak için bir araya gelindi.

İlçe Başkanı Melda Tanişman, coşkulu kalabalığa hitaben duygusal bir konuşma yaptı. Partililere ve destekçilere teşekkür ederken, Orhan Çerkez başkan ve ekibine olan minnetini ifade etti. Ardından sahneye çıkan Orhan Çerkez, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir konuşma gerçekleştirdi. Partililere teşekkür ederek, kazanacaklarını ve bu zaferin hep birlikte olacağını vurguladı.Programın sonunda, Orhan Çerkez ve 7 belediye başkan adayı sahneye çıkarak birlikte poz verdi. Meclis üyesi adaylarıyla da bir araya gelerek kameralara poz verdiler. Bu anlar, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan anlamlı bir final oldu.

Çekmeköy CHP’nin gerçekleştirdiği bu etkinlik, siyasi arenada güçlü bir destek ve birlik mesajı verdi. Katılımcılar, umut dolu bir geleceğe doğru birlikte ilerleme sözü verdiler.Etkinlik Hakkında Detaylar:

  • Tarih: 3 Mart 2024
  • Yer: Çekmeköy Spor Kompleksi
  • Katılımcılar:
  • Etkinlik Programı:
    • DJI Sunucuları
    • İlçe Başkanı Melda Tanişman’ın Konuşması
    • Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in Konuşması
    • Aday Tanıtımı
    • Ortak Fotoğraf Çekimi

Etkinliğin Önemi:

Çekmeköy CHP’nin güçlü bir destek ve birlik mesajı verdi.

Katılımcılar, umut dolu bir geleceğe doğru birlikte ilerleme sözü verdiler.

Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve ekibine olan güven ve destek gösterildi.Çekmeköy’ün geleceğine dair vaatler ve projeler paylaşıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.