Dolar 32,2772
Euro 35,0355
Altın 2.473,33
BİST 10.543,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

“Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Melda Tanışman, ‘Son Günlerin Popüler Platformu’ Üyelerini Ağırladı”

“Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Melda Tanışman, ‘Son Günlerin Popüler Platformu’ Üyelerini Ağırladı”
3 Kasım 2023 22:59 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2023 23:15
224

HABERMAX.Çekmeköy ilçesinin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan, son günlerde ilçenin dikkat çeken platformlarından biri olan Çekmeköy Platformu” üyelerini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında, ilçenin güncel meseleleri, sosyal sorumluluk projeleri ve yerel politikalar ele alındı. Platform üyeleri, Başkan Tanışman’a ilçede yürüttüğü çalışmalarından dolayı teşekkür etmek ve destek talebinde bulunmak amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Ziyaret sırasında, Platform üyeleri tarafından gerçekleştirilen birçok toplumsal fayda projesi özellikle vurgulandı. Bu projeler arasında, öğrencilere dağıtılan simit ve meyve suyu da bulunuyordu. Başkan Tanışman, bu tür projelerin toplumun en hassas kesimlerine dokunduğunu ve özellikle çocukları mutlu ettiğini belirtti. Çekmeköy’de yaşayan ailelerin büyük bir kısmının en temel endişesinin geçim sıkıntısı ve artan yaşam maliyetleri olduğunu ifade eden Tanışman, bu tür inisiyatiflerin ilçe halkının yaşam kalitesini artırmada önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Tanışman, kadınların siyasetteki etkisine de vurgu yaparak, “Biz kadınlar her kapıyı açarız. Kongre sürecinde de sizler gibi kapı kapı gezdim, insanların dertlerini dinledim, sorunlarını sordum. Her evin tek sorunu geçim ve pahalılık derdi. Sizler bu manada çocuklara verdiğiniz 1 simit 1 meyve suyu ile çocuklarımızı sevindiriyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Bizler de ilçe başkanlığı olarak elbette miktarı önemli değil, bu tür inisiyatiflerin destekçisi olacağız.” dedi.

Son Günlerin Popüler Platformu üyeleri, Başkan Tanışman’ın sözlerine duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçenin sosyal sorunlarına duyarlılıkla yaklaşan bir ilçe başkanının görevde olmasının toplum için büyük bir kazanç olduğunu vurguladılar. Ziyaret, yerel politikaların vatandaşlarla daha yakın bir ilişki içinde olması gerekliliğini bir kez daha hatırlattı ve ilçenin sosyal dayanışma ağının güçlenmesi için bir ilham kaynağı oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.