Dolar 32,3786
Euro 34,6919
Altın 2.429,25
BİST 10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 7 EKİM OLARAK DUYURDU

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 7 EKİM OLARAK DUYURDU
4 Ekim 2022 12:19 | Son Güncellenme: 4 Ekim 2022 12:24
245

HABERMAX.Çekmeköy Belediyesi’nin üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran öğrencilere vereceği 1000 TL eğitim desteği için son başvuru tarihi 7 Ekim 2022 Cuma günü olarak belirlendi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ağustos ayı içerisinde gençlerle paylaştığı müjdede YKS’yi kazanarak üniversiteye kaydını yaptıran gençlere 1000 TL eğitim desteği sağlanacağı müjdesini vermişti. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin gencin başvuruda bulunduğu destek için son başvuru tarihi 7 Ekim 2022 Cuma günü olarak belirlendi.

Devlet, özel, vakıf fark etmeksizin üniversiteye yerleşen gençler; belirlenen tarihe kadar www.cekmekoy.bel.tr adresi üzerinden eğitim desteğine başvurmaya devam edebilecekler.

Başvuruların geçerlilik kazanabilmesi için aşağıda hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir !

Bu hizmetten, 1 Ocak 2022 tarihinden önce Çekmeköy’de ikamet eden 2020-21 ve 2021-22 yılı mezunları faydalanabilecektir. Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri başvuruda bulunamazlar. Başvurunuzun kabulü için üniversiteye kayıt belgenizi mutlaka sisteme yüklemelisiniz. ( Üniversite tercih belgesi ya da kazandı belgesi kabul edilmemektedir) Kayıt için; İkametgah belgesi, lise diploması ve üniversite kayıt belgesi gerekmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.