Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Lütfü Tiryakioğlu, Gazetecilerle Buluştu ve Birlik Mesajları Verdi

Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Lütfü Tiryakioğlu, Gazetecilerle Buluştu ve Birlik Mesajları Verdi
12 Ocak 2024 21:13 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2024 21:15
658

HABERMAX.Çekmeköy bölgesinin sevilen iş insanı ve aynı zamanda AK Parti Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Lütfü Tiryakioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği yemekte bölgedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gönül dostu iş adamı, düzenlenen etkinlikte birlik mesajları verirken, gazetecilere teşekkür etti ve birlikte başarıya ulaşma vurgusu yaptı.

Çekmeköy bölgesinin önde gelen isimlerinden biri olan Lütfü Tiryakioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Bu özel gün dolayısıyla düzenlediği yemekte bölgedeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek, onların emeklerine teşekkür etti. Tiryakioğlu, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, “Her zaman birlikteyiz, biz bir aileyiz. Günün her anında bir aradayız. İşlerinizin zor olduğunu biliyoruz, bazen eleştiri, bazen güzel sözlerle karşılaşıyorsunuz. Ama unutmayın ki, sizler bizim gözümüz, kulağımız, sesimizsiniz. İyiki varsınız, var olunuz” diyerek duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Etkinlikte bir araya gelen gazeteciler, Lütfü Tiryakioğlu’na teşekkür ederek başarılar diledi. Bölge basınının temsilcileri, Tiryakioğlu’nun çıkmış olduğu meclis üyeliğinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, desteklerini ifade ettiler. Program boyunca samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşmada, iş dünyasından siyasete uzanan konularda çeşitli sohbetler gerçekleşti.

Günün sonunda, gazetecilerle birlikte çekilen fotoğraf karesi ile etkinlik sona erdi. Lütfü Tiryakioğlu, gazetecilere gösterdikleri ilgi ve katılımları için bir kez daha teşekkür ederken, birlik ve beraberlik mesajlarını yineleyerek vedalaştı. Bu anlamlı buluşmanın ardından, bölgedeki basın mensupları ve Lütfü Tiryakioğlu, daha güçlü bir iletişim ve dayanışma duygusuyla ayrıldılar.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.