Dolar 34,2890
Euro 37,2177
Altın 2.989,60
BİST 8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Mahalle Toplantılarına Yeniden Başladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Mahalle Toplantılarına Yeniden Başladı
11 Eylül 2024 20:26
208

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, okulların açılmasıyla birlikte ara verdiği mahalle toplantılarına yeniden start verdi. Başkan Çerkez, “HALK GÜNÜ DEĞİL, HALKIN GÜNÜ” sloganıyla düzenlediği bu etkinliklerle, ilçenin 21 mahallesinde komşularıyla bir araya gelmeye devam ediyor.Image

Toplantılarda, Başkan Çerkez’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları, çeşitli müdürler ve muhtarlar da hazır bulunuyor. Etkinlikler, vatandaşların taleplerini ve önerilerini doğrudan iletebilecekleri bir platform sağlıyor. Bu toplantıların amacı, halkla daha yakın bir iletişim kurmak ve ilçenin çeşitli sorunlarına ortak çözümler geliştirmek olarak belirlenmiş.

Başkan Çerkez, toplantılarda yapılan görüşmelerin ilçenin gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. “Halkın sesine kulak vermek, ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm üretmek bizim önceliğimiz. Çekmeköy’ü daha yaşanabilir bir yer yapmak için hep birlikte hareket etmeliyiz,” şeklinde konuştu.

Mahalle buluşmaları, vatandaşların sosyal ve ekonomik sorunlarını dile getirebileceği, öneri ve taleplerini doğrudan iletebileceği bir ortam sunuyor. Ayrıca, toplantılar sırasında gerçekleştirilen sohbetler ve tartışmalar, mahallenin ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve etkili çözümler geliştirilmesine olanak tanıyor.

Başkan Çerkez, bu buluşmaların hem belediye yönetiminin hem de vatandaşların birbirlerini daha iyi anlamalarını sağladığını belirterek, “Mahallelerimizde gerçekleştirilen bu toplantılar, yerel yönetim ile halk arasında köprü kurmak ve ilçemizi daha iyi bir yere taşımak için büyük önem taşıyor,” dedi.

Tüm Çekmeköylüleri, bu önemli toplantılara katılarak, ilçelerinin geleceğine katkıda bulunmaları için davet eden Başkan Çerkez, toplantıların herkes için açık ve katılıma açık olduğunu vurguladı.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.