Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

ÇAZ-DER’den eğitime büyük katkı

ÇAZ-DER’den eğitime büyük katkı
11 Şubat 2020 12:23 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2020 09:58
644

AHA.Kısa adı ÇAZ-DER olan Çekerek, Aydıncık ve Zile İlçe Köyleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üniversite öğrencilerini unutmadı. Geçtiğimiz yıl yaptığı eğitim gecesiyle adından söz ettiren ÇAZ-DER bugün meyvesini vermeye başladı.

ÇAZ-DER’in her yıl geleneksel hale getirdiği eğitime katkı şöleni nihayet meyvesini vermeye başladı. Geçtiğimiz yıl büyük bir organizasyonla yapılan gecede, durumu iyi olmayan üniversite öğrencileri için toplanan yardımda burslar 6 üniversite öğrencisinin hesaplarına yatırıldı.

ÇAZ-DER Başkanı Hamza Azmaz www.ensonhaber34.com internet sitesine yaptığı açıklamada “Derneğimiz her yıl bu gibi yardımları yapmaktadır. Önceliğimiz durumu iyi olmayan ailere yardım etmek. Derneğimizin amacı üyelerinin yanında yer almak, varsa sorunlarının çözüme kavuşturulması için çaba sarf etmektir,diyen Başkan Azmaz Biz tabela dernekçiliği yapmıyoruz. Her konuda vatandaşlarımızın yanında duran ve onların iyi ve kötü günlerinde birlikte ağlayan, birlikte gülen, üyelerimizin mutluluğunu paylaşan bir derneğiz” dedi. Başkan Azmaz sözlerini “Geçtiğimiz yıl yaptığımız eğitime katkı gecesinde toplanan yardımlar bugün öğrencilerimize burs olarak geri döndü. Yönetim olarak güzel projelere imza atıyoruz, inşallah bu yardımlarımız devam eder herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.